Stimulente financiare pentru angajații unui spital din Botoșani, cine ar putea primi două salarii medii în luna decembrie!

Pe lista cu proiecte de hotărâre a ordinii de zi a ședintei ordinare de Consiliu Local de astăzi, 20 decembrie, se află două proiecte care vizează personalul din două unități medicale din municipiul Botoșani.

Stimulente financiare pentru angajații unui spital din Botoșani, cine ar putea primi două salarii medii în luna decembrie!

Primul proiect de hotărâre pentru ședința ordinară de astăzi a consilierilor locali face referire la aprobarea acordării de stimulente financiare personalului medical și de specialitate al Spitalului de Recuperare ”Sf. Gheorghe” Botoșani.

Inițiatorul primului proiect de hotărâre, primarul Cosmin Andrei, propune acordarea de stimulente financiare personalului medical și de specialitate al Spitalului de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani, pentru perioada ianuarie-decembrie 2023, în limita a două salarii minime brute pe țară.

Stimulentele ar urma să fie suportate din veniturile proprii ale unității medicale, în limita bugetului aprobat pentru anul 2023.

”Beneficiile oferite angajaților reprezintă una dintre cele mai eficiente metode prin care angajatorii reușeșsc să reducă fluctuația de personal și să rămână comptitivi pe piață, iar beneficiile extra-salariale ar putea să cântărească chiar mai mult în decizia lor”, a precizat într-o adresă către Consiliul Local Botoșani Cătălin Dăscălescu, managerul Spitalului de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani.

Al doilea proiect, retras de pe lista de proiecte a ședinței odrinare, prevedea acordarea de stimulente financiare personalului medical și de spcialitate al Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani. Acest proiect a fost însă retras de pe ordinea de zi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
312

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
451

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
580

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...