Spitalul Județean „Mavromati” organizează concurs pentru ocuparea a 11 posturi vacante

Spitalul Județean „Mavromati” organizează concurs pentru ocuparea a 11 posturi vacante

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani organizează concurs pentru ocuparea a 11 posturi vacante.

Potrivit unui document publicat pe site-ul unității spitalicești, este vacant un post de referent de specialitate debutant, pentru Compartimentul de protecție a datelor și securitatea informațiilor, un post de economist specialist 1 A, pentru Serviciul de Contabilitate, un post de inginer specialist 1 A, pentru Compartimentul de supraveghere, aparatură medicală și monitorizare firme de mentenanță - Biroul Tehnic – Serviciul ATA, un post de inginer specialist 1 A, pentru Biroul Tehnic – Serviciul ATA.

De asemenea, se mai angajează pe postul de tehnician, pe postul de telefonist în cadrul Compartimentului de centrale telefonice și  pe postul de agent DDD debutant.

Pentru Compartimentul de Bucătărie Dietetică se caută un asistent medical de nutriție și dietetică, pe Secția de Ortopedie și Traumatologie se caută statistician medical, pentru Laborator BFT Adulți se caută un asistent medical debutant și pentru Secția ORL se caută un asistent medical debutant.

Dosarele de concurs vor fi depuse la Registratura din cadrul Spitalului Județean „Mavromati”, până pe data de 23 noiembrie, ora 15:30. Concursul se va desfășura la sediul unității sanitare și constă în probă scrisă, probă practică și interviu.

Mai multe detalii pot fi obținute de pe site-ul spitalului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1159

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9738

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1307

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...