Singurul candidat înscris pentru un post de medic rezident la Botoșani a aflat ce notă a luat la concurs!

La începutul lunii iulie, Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani anunța scoaterea la concurs a unor posturi vacante pe Secția de Boli Infecțioase Adulți, Secția de Medicină Internă II și pentru Serviciul de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale.

Este vorba despre un post de medic rezident în anul V în specialitatea Boli Infecțioase și un post de medic specialist tot pe boli infecțioase, ambele fiind vacantate pe Secția de Boli Infecțioase Adulți. De asemenea, au mai fost scoase la concurs și alte două posturi de medic specialist pe boli infecțioase pentru Serviciul de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale.

Pentru postul de medic rezident s-a înscris un singur candidat, însă pentru celelalte posturi, după cum scriam la finalul lunii trecute, nu s-a înscris niciun candidat.

Singura persoană înscrisă pentru acest post a obținut un punctaj de 162,75 de puncte: 82,75 la teza scrisă și 80 la proba clinică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...