Se poate și la Botoșani: Note onorabile la un concurs organizat de Spitalul „Mavromati”!

La începutul lunii iulie, reprezentanții Spitalului Județean „Mavromati” anunțau scoaterea la concurs a mai multor posturi pentru Secția de Medicină Internă II.

Este vorba despre două posturi de infirmieră și unul de îngrijitoare. Pentru aceste posturi, după cum scriam în urmă cu o săptămână, s-au înscris 16 candidați pentru cele două locuri de infirmieră și pentru cel de îngrijitoare doar doi candidați.

Concurența a fost una strânsă în ceea ce privește concursul pentru infirmieră, iar pe 1 august concurentele au aflat și ce note au luat.

Dacă la cele mai multe dintre concursuri candidații obțineau note deplorabile, de 1 și 2, de această dată calificativele obținute de aceste candidate sunt onorabile.

O singură candidată pentru funcția de infirmieră a obținut 35 de puncte, în rest toate notele sunt peste 6. În cazul candidatelor pentru postul de îngrijitoare, lucrarea uneia a fost anulată, iar cealaltă a obținut 55 de puncte.

Cea mai mare notă obținută este 10.

Pe data de 7 august, candidatele care au obținut calificative peste 5 vor susține proba practică, iar pe 14 august va avea loc proba interviului.

Rezultatele finale vor fi publicate pe 27 august. Admiși vor fi declarați candidații care vor obține cel puțin 50 de puncte la fiecare dintre probe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...