Note de 1 și 2 la proba scrisă pentru posturile vacante la UPU-SMURD Botoșani!

Rezultatele au fost publicate în cursul zilei de miercuri, urmând ca pe 27 mai să fie publicate rezultatele finale după soluționarea contestațiilor.

Note de 1 și 2 la proba scrisă pentru posturile vacante la UPU-SMURD Botoșani!

Rezultate dezastruoase obținute de candidații înscriși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de infirmieră debutant și asistent medical generalist pentru UPU-SMURD în cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Pentru cele două posturi de asistent medical generalist au trecut de proba dosarelor un număr de 12 candidați, iar în cazul celor patru posturi de infirmieră debutant au ajuns la proba scrisă un număr de 24 de candidați.

Ieri, 22 mai, au fost publicate pe site-ul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani rezultatele în urma susținerii probei scrise.

Dintre cei 12 candidați înscriși pentru posturile de asistent doar patru au fost declarați „ADMIS”, o persoană neprezentându-se, iar restul au obținut note sub 5.

În cazul candidaților înscriși pentru posturile de infirmieră doar 3 au trecut mai departe, urmând să susțină celelalte două probe: proba practică și interviul. Aici candidații au avut note de 1 și 2.

Astăzi se depun contestațiile de către cei nemulțumiți de nota obținută, urmând ca rezultatele finale după soluționare să fie publicate pe 27 mai.

Pe 28 mai 2024 are loc proba practică, de la ora 10:00, iar interviul are loc pe 4 iunie 2024.

Rezultatele finale după susținerea tuturor probelor vor fi afișate pe 11 iunie 2024, până la ora 15:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai mulți elevi din Botoșani au testat ochelarii care simulează consumul de droguri! (foto)

astăzi, 17:12
25

În această săptămână, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat la Seminarul T...

O ceartă între două profesoare de la o școală din apropiere de Botoșani s-a încheiat la spital: „S-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu”

astăzi, 16:03
794

Două profesoare de la Școala Gimnazială Zamostea din Suceava se acuză reciproc de loviri. Conflictul ar fi pornit după ce una dintre ele, care este directoarea școlii, nu ar fi lăsat-o pe coleg...

Posturi de medici scoase la concurs de cea mai mare unitate sanitară din Botoșani!

astăzi, 12:22
452

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a mai multor posturi vacante de medic.Este vorba despre un post cu normă întreagă de med...