Note de 1 și 2 la proba scrisă pentru posturile vacante la UPU-SMURD Botoșani!

Rezultatele au fost publicate în cursul zilei de miercuri, urmând ca pe 27 mai să fie publicate rezultatele finale după soluționarea contestațiilor.

Note de 1 și 2 la proba scrisă pentru posturile vacante la UPU-SMURD Botoșani!

Rezultate dezastruoase obținute de candidații înscriși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de infirmieră debutant și asistent medical generalist pentru UPU-SMURD în cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Pentru cele două posturi de asistent medical generalist au trecut de proba dosarelor un număr de 12 candidați, iar în cazul celor patru posturi de infirmieră debutant au ajuns la proba scrisă un număr de 24 de candidați.

Ieri, 22 mai, au fost publicate pe site-ul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani rezultatele în urma susținerii probei scrise.

Dintre cei 12 candidați înscriși pentru posturile de asistent doar patru au fost declarați „ADMIS”, o persoană neprezentându-se, iar restul au obținut note sub 5.

În cazul candidaților înscriși pentru posturile de infirmieră doar 3 au trecut mai departe, urmând să susțină celelalte două probe: proba practică și interviul. Aici candidații au avut note de 1 și 2.

Astăzi se depun contestațiile de către cei nemulțumiți de nota obținută, urmând ca rezultatele finale după soluționare să fie publicate pe 27 mai.

Pe 28 mai 2024 are loc proba practică, de la ora 10:00, iar interviul are loc pe 4 iunie 2024.

Rezultatele finale după susținerea tuturor probelor vor fi afișate pe 11 iunie 2024, până la ora 15:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei bărbați din județul Botoșani s-au ales cu amenzi uriașe, după ce au fost prinși cu țigări de contrabandă!

astăzi, 11:23
88

Trei persoane au fost amendate de jandarmi, ieri dimineață, cu câte 20.000 de lei, pentru nerespectarea legislației privind regimul produselor accizabile.Pe lângă sancțiunile prim...

766 de misiuni ale pompierilor din Coțușca în primul an de activitate!

astăzi, 10:07
101

În primul an de activitate, aceștia au gestionat 766 misiuni, care au vizat stingerea a 14 incendii, acordarea primului ajutor calificat și transportul la spital a unui număr de 625 de persoa...

Elevi din Botoșani premiați la un concurs de matematică în Suceava!

astăzi, 08:59
320

Colegiul Tehnic din Rădăuți a găzduit, în luna mai, ediția a XXIII-a Concursului Interjudețean de Matematică „Spiru Haret”, una dintre cele mai renumite competiții susținute...