Zeci de candidați înscriși pentru cinci posturi de șofer pe Ambulanță la Botoșani!

Astăzi au fost afișate rezultatele în urma susținerii probei scrise și a interviului. 

Zeci de candidați înscriși pentru cinci posturi de șofer pe Ambulanță la Botoșani!

Serviciul Județean de Ambulanță din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea a cinci posturi contractual vacante de șofer de autosanitară pe perioadă nedeterminată.

Unul dintre posturile vacante este pentru Substația de la Lunca, iar celelalte patru pentru Substația de la Ripiceni.

Pe 20 mai a avut loc proba scrisă în cadrul concursului, pe 22 proba interviului, iar astăzi au fost afișate rezultatele.

Zeci de candidați înscriși pe 5 posturi

Pentru ocuparea celor cinci posturi s-au înscris 52 de candidați. Deși s-au înscris în concurs și au trecut de selecția dosarelor, doi candidați nu au mai participat la celelalte două probe: proba scrisă și interviul.

În urma probei scrise și a interviului a fost făcută media notelor obținute, iar punctajul cel mai mare a fost 92. Niciun candidat nu a obținut o notă sub 5.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe Calea Națională!

astăzi, 15:44
58

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Calea Națională din municipiul Botoșani. În evenimentul produs duminică după-amiază au fost implicate două ...

„Olimpiada Meșteșuguri Artistice Tradiționale” și-a desemnat câștigătorii, ce elevi din Botoșani pleacă la faza națională! (foto)

astăzi, 13:07
91

Sâmbătă, 15 iunie 2024, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani în parteneriat cu Palatului Copiilor Botoșani, au organizat etapa județeană a Concursului național cu participare in...

Trei bărbați din județul Botoșani s-au ales cu amenzi uriașe, după ce au fost prinși cu țigări de contrabandă!

astăzi, 11:23
179

Trei persoane au fost amendate de jandarmi, ieri dimineață, cu câte 20.000 de lei, pentru nerespectarea legislației privind regimul produselor accizabile.Pe lângă sancțiunile prim...