Ramona Guraliuc, singura candidată rămasă în cursa pentru șefia UPU

Ramona Guraliuc, singura candidată rămasă în cursa pentru șefia UPU

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Botoșani au afișat rezultatele selecției dosarelor, iar din cele două candidate înscrise pentru șefia Unității de Primiri Urgențe a fost declarată admisă o singură candidată, actuala conducere a secției de urgență, Ramona Guraliuc. 

Într-o primă fază s-au înscris în concurs două candidate, respectiv Ramona Guraliuc și Daniela Babei, care la prima selecție a dosarelor au fost declarate „respinse”, deoarece nu aveau toate documentele.

Celor două candidate li s-a dat termenul de cinci zile pentru a-și completa dosarele cu actele lipsă. 

Potrivit autorităților sanitare, Daniela Babei a fost declarată „respins”, deoarece nu a adus nici acum certificatul de medic în specialitatea medicină de urgență / ATI, aprobat prin Ordin de Ministru. 

Singura concurentă rămasă în cursă este Ramona Guraliuc, care va susține trei probe. Și anume, probă scrisă, practică și interviu. La examenul de tip interviu va prezenta proiectul de management.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
6

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
58

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
21

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...