Primul centru de vaccinare comunitar din Dorohoi a fost deschis

Primul centru de vaccinare comunitar din Dorohoi a fost deschis

Autorităţile din judeţul Botoşani au inaugurat, miercuri dimineaţă, primul centrul de vaccinare comunitar din municipiul Dorohoi.

La eveniment au fost prezenţi prefectul Dan Nechifor, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Monica Adăscăliţei.

Noul centru va funcţiona la Sala de Sport de pe strada George Enescu nr. 53, urmând să asigure, într-o primă etapă, vaccinarea a 60 de persoane în fiecare zi.

„Este un centru foarte bine organizat. Vaccinarea a început la ora 8,00 fără probleme. Are toate condiţiile. Noi ne dorim să îl facem mai mare şi să mai deschidem încă un flux, să ajungem la 120 de persoane vaccinate pe zi”, a declarat, pentru Agerpres, Dan Nechifor.

Acesta a subliniat că există persoane din municipiul Botoşani care s-au programat la Dorohoi pentru a se imuniza.

La Dorohoi mai funcţionează un centru de vaccinare pentru cadrele medicale, deschis în incinta Spitalului Municipal. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a dat de bucluc după ce i-a mințit pe polițiști!

astăzi, 19:24
365

Echipajele de poliție din Marginea și Gălănești, județul Suceava, au identificat și oprit regulamentar pentru control autoutilitara care se deplasa pe DN17A de pe raza comunei Marginea.Cond...

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

astăzi, 17:45
384

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava...

A plecat la cele veșnice o artistă din Botoșani. ”Ai creat frumusețe toată viața!”

astăzi, 16:16
2573

S-a stins din viață Veronica Mocanu. În urmă cu doar cinci zile își aniversaze ziua de naștere, la împlinirea celor 78 de ani. Tristul anunț a fost făcut de fiul artistei, car...