Postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost scos la concurs!

În momentul de față manager al unității sanitare este dr. Monica Adăscăliței, numită interimar pe această funcție.

Postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost scos la concurs!

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager al unității sanitare.

Concursul se va desfășura în două etape. Prima etapă prevede verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, etapă care este eliminatorie, iar a doua se referă la susținerea publică și la evaluarea proiectului de management.

Dosarele de concurs se depun la sediul Spitalului Județean de Urgență „Mavromari” din Botoșani sau în sistem electronic la adresa de e-mail spital@spitalulmavromati.ro. Dosarele se depun până pe data de 25 martie 2024, ora 15:00.

Candidații nemulțumiți vor putea depune contestație până pe 29 martie, ora 12:00. Rezultatele selecției dosarelor în urma soluționării contestațiilor vor fi afișate pe 1 aprilie 2024, ora 15:00.

Candidații interesați vor putea efectua o vizită în cadrul spitalului, în perioada 23 februarie – 22 martie, în intervalul orar 10:00 – 12:00, sub îndrumarea directorului medical al spitalului, pentru a se informa în cu privire la problemele de interes în elaborarea proiectului de management.

Sustinerea proiectului de management se face în plenul comisiei de concurs, în ședintă publică, pe 8 aprilie, ora 10:00.

Afisarea rezultatelor în urma desfășurării probei referitoare la susținerea publică și evaluarea proiectului de management se afișează la sediul spitalului și se publică concomitent pe pagina de internet a spitalului pe 9 aprilie, până la ora 12:00.

Contestațiile pot fi depuse în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, adică până pe 10 aprilie, ora 12:00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 12 sau 15 aprilie, până în ora 12:00.

Mai multe detalii despre desfășurarea concursului, condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească și bibliografia de concurs sunt afișate pe site-ul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

În momentul actual funcția de manager al Spitalului „Mavromati” este ocupată de dr. Monica Adăscăliței, numită interimar după demiterea lui Angel Călin. Acesta din urmă a fost numit interimar, după ce Doina Caba și-a dat demisia de pe această funcție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
29

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
23

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1084

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...