Patru posturi de medici scoase la concurs în trei locații din județul Botoșani!

Examenul pentru ocuparea acestor locuri se va desfășura la un spital din Iași.

Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a patru posturi de medici pentru trei locații din județ.

Este vorba despre un medic primar în specialitatea medicină internă pentru Secția de Medicină Internă de la Săveni, un alt post de medic specialist pe medicină internă pentru Camera de Gardă de la Săveni, unul pentru Compartimentul de Medicină Internă de la Darabani și unul pentru Secția de Medicină Internă II din sediul de pe strada Marchian.

Concursul pentru ocuparea acestor posturi se va desfășura la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași – Clinica Medicală Internă III.

Candidații vor avea de susținut trei probe: selecția dosarelor de concurs și stabilirea punctajului rezultat din analiza și evaluarea activității profesionale și științifice pentru proba suplimentară de departajare; proba scrisă (3 ore) și proba practică.

Vor fi declarați admiși doar candidații care vor obține cel puțin 50 de puncte la fiecare dintre aceste probe.

Dosarele de concurs pot fi depuse la Serviciul Runos din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani până pe 7 octombrie, ora 12:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...