Patru candidaţi pentru şefia DSP Botoşani

Nu mai puţin de patru persoane s-au înscris la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea postului de director al Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani.

Este vorba de medicul Livia Mihalache, fost director la Spitalului de Copii, şi medicii Sorin Ioan Dănilă, Mihaela Hriţcu Lafontain şi Gheorghe Sofian.

În urma selecţiei dosarelor, Gheorghe Sofian a fost respins, neîndeplinind condiţiile de participare la concurs. În cursă au rămas ceilalţi trei candidaţi care vor susţine concursul în data de 12 septembrie, la Bucureşti.

În prezent, postul de director al Direcţiei de Sănătate Publică este ocupat cu titul interimar de Gabriel Vasile Ştefan Ciochină. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la drum! Cum se circulă acum în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:36

Meteorologii au actualizat prognoza meteo, anunțând Cod Galben de ceață până la ora 12:30, pentru județul Botoșani.  Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de me...

Botoșăneanul care a sărbătorit Armata Română la Madrid! (Foto)

astăzi, 10:59

Pe 24 octombrie, Reședința Militară Alcazar din Madrid a fost gazda festivității de celebrare a Zilei Armatei Române, eveniment organizat pentru comemorarea și recunoașterea valoroaselor ...

Ilona la Vocea României: Botoșăneanca nu a întors niciun scaun, dar Chirilă i-a apreciat ”timbrul misterios”! (Foto, Video)

astăzi, 10:00

Ilona Dănilă, expert în comunicare și marketing, nu a reușit să îi convingă pe antrenori cu piesa „Ilona”. Tudor Chirilă avea cu totul și cu totul altă așteptare de l...