Bărbat ajuns la spital după ce a leşinat în tramvai!

Momente de panică într-un tramvai! Un bărbat în vârstă de 66 de ani a leşinat în timp ce se afla în mijlocul de transport, având nevoie de îngrijiri medicale. 

Bărbat ajuns la spital după ce a leşinat în tramvai!

Bărbatul stătea pe scaun iar în timp ce tramvaiul se deplasa între staţii a leşinat căzând pe culoar. Călătorii au alertat imediat vatmanul care a oprit tramvaiul şi a sunat la 112.

La faţa locului a ajuns în scurt timp echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, bărbatul fiind transportat la Unitatea de Primire Urgenţe unde a fost supus mai multor investigaţii.

Din fericire nu a fost vorba de ceva grav şi se pare că i s-a făcut rău de la căldură, în ultima perioadă fiind mai multe persoane cărora li s-a făcut rău în timp ce se aflau în mijloace de transport în comun.

“Pacientul a ajuns în serviciul nostru adus de un echipaj de Terapie Intensivă în urma unei sincope prezentate într-un mijloc de transport. A fost evaluat în serviciul de urgenţă din punct de vedere neurologic şi cardiologic şi a fost dirijat către domiciliu cu tratament”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, coordonator interimar al UPU-SMURD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
315

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
453

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
581

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...