Numărul infectărilor cu Covid-19 la Botoșani continuă să crească

Numărul infectărilor cu Covid-19 la Botoșani continuă să crească

Datele centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, făcute publice de Centrul Județean de Comunicare Botoșani, arată că numărul persoanelor infectate cu Covid-19 a crescut față de ieri cu 7 persoane.

“Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Botoșani, 858 de persoane au fost testate pozitiv cu Covid-19, iar 637 au fost declarate vindecate”, a explicat  Centrul Județean de Comunicare Botoșani.

De asemenea, Centrul Județean de Comunicare Botoșani a mai precizat că până astăzi, 11 iunie, în carantină instituționalizată sunt 20 de persoane, pentru care deja se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19.

În schimb, numărul persoanelor din județul Botoșani care se află în izolare la domiciliu a ajuns la 3049, mai multe cu 31 față de ziua de ieri, când erau în carantina 3018 persoane.

Județul Botoșani se află în momentul de față pe locul patru în România în privința numărului de cazuri de Covid-19 conformate, după Suceava, București și județul Neamț.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
312

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
450

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
580

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...