Municipiul Botoșani a intrat în scenariul roșu, după ce incidența a depășit 3 la mie

Municipiul Botoșani a intrat în scenariul roșu, după ce incidența a depășit 3 la mie

82 de persoane s-au infectat cu virusul Covid-19, în ultimele 24 de ore, potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani.

Din totalul persoanelor confirmate pozitiv, 16 s-au infectat pentru a doua oară.

În scenariul epidemiologic „roșu” se află municipiul reședință de județ cu o rată de infectare de 3,05 și unitatea administrativ teritorială Sulița cu un indice de 15,31.

În scenariul galben se mai află orașul Bucecea (2,41) și localitățile Brăești (2,43), Cristești (2,89), Ibănești (1,61), Rădăuți Prut (2,37), Vlăsinești (2,02) și Vorona (2,00).

La nivelul județului rata de infectare este de 1,43, fiind active un număr de 657 de cazuri.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Veteranii unei instituții din Botoșani, la ceas aniversar. Kohut: „Altfel alergam de ciobani și de bâtele lor...” (foto, video)

Vineri, 12 Iulie 2024
1251

Leo Kohut, inspector de muncă superior în cadrul Compartimentului Control Muncă Nedeclarată din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani, dar care a fost și inspector ...

Un sfert de secol de Inspecția Muncii la Botoșani. Director: „Ne-am străduit să fim activi și responsabili...” (foto, video)

Joi, 11 Iulie 2024
1497

Pentru a marca această zi importantă atât în comunitate, dar și pentru cei care lucrează în acest domeniu, ITM Botoșani a organizat o reuniune la care au participat reprezentan...

Botoșăneni ajunși la urgențe din cauza caniculei, printre victime se numără și copii!

Joi, 11 Iulie 2024
663

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost luată cu asalt de botoșăneni cărora li s-a făcut rău din cauza căldurii puternice de afară....