Miracol pe patul de spital: Gabriel, băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geam, a spus "papa" și "tata"

Copilul de 3 ani care a supravieţuit după ce mama lui i-a aruncat pe el şi pe fratele mai mic de la balconul unui hotel din Botoşani, şi-a revenit miraculos din comă.

Miracol pe patul de spital: Gabriel, băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geam, a spus "papa" și "tata"

Săptămâna trecută, băieţelul a fost detubat chiar de ziua lui de naştere. Iar acum se simte din ce în ce mai bine, deşi recuperarea nu va fi deloc uşoară, spun medicii. Tatăl spune că va face tot ce îi stă în putință pentru a-i oferi o viaţă normală.

Cel mai probabil, băiețelul de 3 ani va fi în custodia tatălui. Micuțul, însă, va rămâne o perioadă bună sub stricta supraveghere a medicilor. El va fi transferat către Centrul de recuperare neuromotorie din București.

În prezent, acesta se află la un spital din Iași. Starea lui este ameliorată, respiră singur și reacționează la stimuli. Vorbim despre un miracol, despre emoții foarte puternice, atât pentru familia copilului, cât și pentru medici, care erau rezervați în privința stării sale de sănătate și asta pentru că traumatismul a fost unul extrem de sever.

”A zis "papa" și "tata". Nu mă așteptam, am fost la el, am stat internat cu el câteva zile și a început așa dintr-odată să vorbească, să spună câteva cuvinte”, povestește emoționat tatăl copilului.

”Este o bucurie pentru noi că trăim acest moment în care acest copil începe recuperarea. Va fi transferat către centrul de recuperare neuromotorie din București. Sperăm să aibă o evoluție favorabilă”, spune Alina Belu, managerul Spitalului Sf. Maria din Iași, potrivit Observator.

Luna trecută, o mămică în vârstă de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel din Botoșani împreună cu cei doi copii, în vârstă de 2, respectiv 3 ani. Cel mic, Vlaldimir, a murit, iar cel mare, Gabriel, a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic "Prof. Nicolae Oblu" din Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
130

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
356

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
272

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...