Mesajul unui doctor din Botoșani către managerul de la „Mavromati” cu acte în regulă: „A fost o adevărată problemă” (foto, video)

Luni la amiază a avut loc susținerea publică și de evaluare a proiectului de management, iar marți au fost publicate rezultatele.

Corneliu Prepeliță a venit la conducerea Spitalului Județean „Mavromati” în luna iulie a acestui an, ocupând funcția în baza unui interimat.

Marți a fost publicat și rezultatul în urma susținerii probei de prezentare a proiectului de management. Astfel, Corneliu Prepeliță a fost admis cu nota 9,95.

„S-a înhămat la lupta asta care nu este ușoară”

La o zi după aflarea acestui rezultat a avut loc o conferință de presă în care medicul Ramona Guraliuc, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) – SMURD, i-a adresat cuvinte de laudă și i-a urat succes.

În primul rând, vreau să îl felicit pe domnul manager pentru că a promovat concursul și pentru că s-a înhămat la lupta asta care nu este ușoară. Preluarea conducerii Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost o adevărată problemă și atunci îi doresc mult succes și să ne ajute bunul Dumnezeu să reușim în toate lucrurile pe care ni le-am propus”, a declarat dr. Ramona Guraliuc, medic șef Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) – SMURD a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Personalul de la „Mavromati” băgat în ședință de Corneliu Prepeliță! Medic: „Noi suntem aici pentru pacienți” (video)

astăzi, 14:46

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a informat reprezentanții presei locale că astăzi, 2 octombrie 2024, va avea loc o ședință în ca...

Bugetul local al municipiului Botoșani a fost modificat, de unde se iau bani și ce instituții primesc majorări! (foto)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară de luni, 30 septembrie, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului local al municipiului, a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integ...

Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

Tuesday, 1 October 2024

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare. Luni la amiaz...