Managerul „Mavromati” a reacționat la „Imnul COVID”: „Este rușinos. Ce să mai cerem de la restul populaţiei”

Managerul „Mavromati” a reacționat la „Imnul COVID”: „Este rușinos. Ce să mai cerem de la restul populaţiei”

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Botoșani a reacționat, după ce mai multe cadre medicale și pacienți internați pe Infecțioase cu Covid-19 au transformat o piesă de muzică populară într-una despre virusul cu care au fost diagnosticați și au postat scena pe o rețea de socializare.

Asistenţii şi infirmerii s-au filmat în timp ce cântau, dansau şi stăteau mai mulţi pe acelaşi pat. Imaginile au declanșat un val de reacții în social media, dar și o anchetă a Poliției.

„Este ruşinos pentru un cadru medical aşa ceva să se întâmple şi arată... Ce să mai cerem de la restul populaţiei, dacă nişte cadre medicale de la Spitalul Dorohoi, care ar fi trebuit să respecte oarecare reguli şi să le cunoască au făcut ce au făcut”, a spus Radu Malancea, manager al Spitalului Judeţean Botoşani, pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, gestul cadrelor medicale arată inconştienţă, mai ales că s-au adunat din mai multe saloane pentru a cânta piesa. În versuri se face referire şi la tratamentul şi mâncarea pe care le primesc.

Gestul acestora este cercetat acum sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, pe motiv că cele circa zece persoane implicate au stat aproape lipite unele de altele.

„Ne-am sesizat din oficiu cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor. În funcţie de rezultatul cercetărilor se va stabili dacă persoanele respective au respectat regulile de spitalizare şi de prevenire a răspândirii bolilor infectocontagioase”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoşani.

O anchetă a deschis şi conducerea Spitalului Judeţean Botoşani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
52

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
480

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
1289

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...