Lângă noi: Suspiciune de coronavirus la o profesoară din Suceava venită din China!

Lângă noi: Suspiciune de coronavirus la o profesoară din Suceava venită din China!

O femeie în vârstă de 33 de ani, care s-a întors de curând din China, a fost internată la Spitalul Județean Suceava cu suspiciunea de coronavirus.

Aceasta s-a prezentat la unitatea medicală vineri dimineață cu simptome de gripă. Aceasta le-a spus cadrelor medicale că s-a întors din China în data de 30 ianuarie, iar după câteva zile a început să se simtă rău.

Pacienta era pregătită să fie transferată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Femeia este profesoară de engleză și preda la o universitate în Kunming, oraș aflat la aproximativ 1500 de kilometri de Wuhan, orașul unde a izbucnit cumplitul virus.

Pentru că șansele de confirmare a virusului sunt foarte mari, femeia a fost izolată de urgență, iar cazul este tratat cu maximă seriozitate.

În afara Chinei continentale, peste 240 de cazuri de pneumonie virală sunt confirmate deja în aproximativ 30 de ţări şi teritorii.

17 cetățeni români se află în continuare în carantină pe vasul de croazieră blocat într-un port din Japonia, în condiții tot mai criticate de pasagerii de pe navă. La bord au fost confirmate deja 61 de cazuri de infecţie cu coronavirus.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
152

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
133

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1077

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...