La un pas de a rămâne fără organul genital după ce și l-a prins într-o tocătoare!

Dureri cumplite a îndurat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Botoșani care și-a prins organul genital într-o tocătoare în timp ce pregătea hrana pentru animale. Bărbtul va fi supus mai multor intervenții chirurgicale pentru a putea avea o viață normală în continuare.

La un pas de a rămâne fără organul genital după ce și l-a prins într-o tocătoare!

La jumătatea acestei luni botoșăneanul a fost internat pe Secția urologie a Spitalului Județean Mavromati după ce a suferit un accident cumplit în gospodărie.

Pregătea hrana pentru animale la o tocătoare  dar nu a observat că s-a apropiat mult prea tare de partea motorizată a mașinii și și-a prins organul genital între cureaua de transmisie şi partea rotativă.

A ajuns la Unitatea de Primire Urgențe iar după ce a primit primul ajutor a fost internat în spital. Bărbatul a fost acum externat de pe Secția Urologie, dar rămâne internat în spital pe Secția de chirurgie plastică și reparatorie unde medicii vor încerca să îi refacă organul genital.

„Din fericire, primul pas a fost făcut, legat de redarea funcţiilor fiziologice ale organului genital. Pacientul a fost externat din secţia de urologie şi ulterior internat pe chirurgie plastică pentru o serie de operaţii mai mult cu caracter estetic”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Mavromati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
255

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
420

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
131

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...