Încă o bătrână găsită moartă în casă. Femeia locuia singură

Cazurile bătrânilor care sfârșesc în singurătate sunt tot mai dese la Botoșani, trupurile neînsuflețite fiind găsite după ce vecinii anunță că nu i-au mai văzut de multă vreme sau, și mai grav, când din locuințe se simte vreun miros care le stârnește îngrijorarea.

Încă o bătrână găsită moartă în casă. Femeia locuia singură

Echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și Poliție au ajuns, marți noaptea, la ușa unei femei în vârstă de 75 de ani, despre care vecinii spuneau că de câteva zile nu mai răspunde la ușă. 

Din nefericire, bănuielile vecinilor s-au adeverit. Când au reușit să intre în locuința femeii, un apartament dintr-un bloc de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, bătrâna nu se mai afla în viață.

Nici manevrele de resuscitare nu își mai aveau rostul, pentru că, spun cadrele medicale, femeia murise de aproximativ 48 de ore.

Bătrâna locuia singură, astfel că s-a stins fără ca cineva să îi știe suferința.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
275

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
292

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1206

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând școala din ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să...