Fistic retras din supermarket-urile Kaufland. Cei care l-au cumpărat sunt rugați să nu îl consume

Fistic retras din supermarket-urile Kaufland. Cei care l-au cumpărat sunt rugați să nu îl consume

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea de la comercializare din supermarket-urile Kaufland a produsului „K-Classic Fistic prăjit fără sare 100 g”.

Potrivit ANSVA, produsul a fost retras din cauza conținutului ridicat de ocratoxina A, iar în cazul consumului pe termen lung al produsului nu poate fi exclus un risc asupra sănătății.

„Clienții sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu consume articolul. Kaufland a reacționat imediat și a retras produsul de la vânzare. Clienții se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a returna acest produs și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată pe site-ul ANSVSA.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

astăzi, 15:00
242

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
537

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1695

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...