Controale inopinate pe toate secțiile Spitalului „Mavromati”. Manager: „Toți cei vinovați vor fi trași la răspundere” (video)

Controale inopinate pe toate secțiile Spitalului „Mavromati”. Manager: „Toți cei vinovați vor fi trași la răspundere” (video)

Tragedia petrecută în urmă cu câteva săptămâni la Maternitatea din Botoșani a declanșat un val de controale neanunțate pe toate secțiile Spitalului Județean „Mavromati”.

Mai mult decât atât, dr. Monica Adăscăliței, managerul unității sanitare, a precizat că în următoarea perioadă se vor schimba foarte multe din punctul de vedere al personalului, dar și al organizării.

Am preluat Spitalul Județean într-o perioadă dificilă pentru sistemul medical botoșănean, după tragicul eveniment care s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni. Încercăm să revigorăm complet activitatea medicală și organizatorică de la Spitalul Județean, făcând mai multe demersuri la Ministerul Sănătății și vom schimba complet imaginea și medicală, și organizatorică a Spitalului”, a declarat dr. Monica Adăscăliței.

De asemenea, aceasta spune că își dorește ca cei vinovați de moartea Alexandrei să plătească.

Din punctul de vedere al activității medicale, clar, se vor schimba multe în următoarea perioadă. Am început să facem controale inopinate pe toate secțiile spitalului, împreună cu colegii din conducerea spitalului și colaborăm direct cu medicii șefi de pe secții. Avem și reușite medicale la nivelul județului Botoșani, cu intervenții deosebite. Au fost și eșecuri, pe care le asumăm, dar organele competente își vor face treaba și toți cei vinovați vor fi trași la răspundere”, a mai precizat Adăscăliței.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
951

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9318

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1300

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...