Concurs organizat la Iași pentru un post de medic la Botoșani!

Vor fi declarați admiși candidații care vor promova toate probele și vor obține cel puțin 50 de puncte la fiecare probă.

Concurs organizat la Iași pentru un post de medic la Botoșani!

   Foto: MedIjobs

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani anunță scoaterea la concurs a unui post vacant cu normă întreagă de medic specialist în specialitatea chirurgie vasculară.

Dosarele se vor depune în perioada 2 – 15 februarie 2024 inclusiv, la Biroul Resurse Umane al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani. Până pe data de 19 februarie are loc selecția dosarelor depuse de candidați, afișarea rezultatelor selecției („ADMIS” sau „RESPINS”) având loc pe 20 februarie.

A doua zi, 21 februarie 2024 este destinată contestațiilor, care vor fi soluționate pe 22 februarie, rezultatele fiind anunțate pe 23 februarie.

Concursul va avea loc pe 26 februarie, cu o probă scrisă, rezultatele fiind afișare pe 27 februarie. După contestații, urmează afișarea rezultatelor finale, în ziua de 1 martie.

Candidații admiși se vor prezenta, pe 5 martie, la proba practică a concursului. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 12 martie 2024.

Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist în specialitatea chirurgie vasculară la Ambulatoriul Integrat – cabinet chirurgie vasculară se va desfăşura la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” Iasi  - Clinica de Chirurgie vasculară din Bulevardul Independenței 1.

Sunt declaraţi admişi candidaţii care au promovat cele trei probe şi care au obţinut cel puţin 50 puncte la fiecare probă.    

Dosarele de concurs vor fi depuse la Birou Resurse Umane din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani, până la data de 15.02.2024, ora 15:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 18 octombrie: Îi cinstim pe Sf. Ap. şi Evanghelist Luca; Sf. Mc. Marin cel Bătrân

astăzi, 07:00

Sfântul Luca, marele Apostol şi Evanghelist, era grec de neam şi s-a născut în Antiohia Siriei. De tânăr deprinsese medicina şi pictura, dar s-a dovedit şi un iscusit zugrav de...

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...