Cinci posturi scoase la concurs la Spitalul „Mavromati”, concurs susținut la Iași!

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 26 aprilie 2024, până la ora 12:00.

Cinci posturi scoase la concurs la Spitalul „Mavromati”, concurs susținut la Iași!

Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui număr de cinci posturi.

Este vorba despre un post de medic pe specialitatea chirurgie toracică, un post de asistent medical generalist, două posturi de infirmieră și un post de îngrijitoare.

Postul de chirurg pe specialitatea chirurgie toracică este pentru cabinetul de chirurgie toracică din cadrul Ambulatoriului Integrat. Dosarele de concurs se vor depune la sediul unității sanitare în perioada 15 – 26 aprilie, de luni până joi între orele 08:00 – 16:00, iar vinerea în intervalul orar 08:00 – 12:00.

Selecția dosarelor, proba scrisă și proba practică vor avea loc la sediul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Iași. Pentru a fi declarați admiși candidații trebuie să promoveze cele trei probe și să fi obținut cel puțin 50 de puncte la fiecare probă.

Postul de asistent medical generalist, cele două pentru infirmieră și cel pentru îngrijitoare sunt disponibile pentru Secția de Chirurgie Generală.

Candidații interesați trebuie să îndeplinească mai multe condiții. De această dată, selecția dosarelor, proba scrisă, proba practică și interviul vor avea loc la sediul Spitalului Județean „Mavromati”.

Mai multe detalii despre fiecare concurs în parte pot fi consultate pe site-ul unității sanitare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
39

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...

Pompier botoșănean în echipa de alpiniști a României, într-o spectaculoasă competiție în Spania! (Foto)

astăzi, 10:09
64

Un pompier botoșănean a făcut parte din echipa de alpiniști a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a obținut locul IV la un concurs internațional.Plutonierul adjutant ...

Zeci de avertismente și amenzi în Centrul Vechi al orașului, polițiștii locali au ”stins” și câteva scandaluri!

astăzi, 09:51
49

Poliția Locală a municipiului Botoșani, prin intermediul polițiștilor locali din cadrul Biroului Dispecerat și Evidența Persoanelor, din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Pază B...