Centrele de vaccinare împotriva infecției cu Covid-19 se închid de la 1 mai. Peste 10.000 de persoane nu și-au ridicat bonurile valorice (video)

Centrele de vaccinare împotriva infecției cu Covid-19 se închid de la 1 mai. Peste 10.000 de persoane nu și-au ridicat bonurile valorice (video)

Medicul Monica Adăscăliței, manager al Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani, a anunțat, marți, că de la 1 mai toate centrele de vaccinare împotriva virusului Covid-19, rămase deschise în județ, se vor închide.

În acest sens, cadrul medical a precizat și faptul că peste 10.000 de persoane vaccinate după data de 1 septembrie nu și-au ridicat bonurile valorice.

„Persoanele care nu și-au ridicat aceste bonuri valorice, care s-au vaccinat după 1 septembrie, o mai pot face până pe 1 mai în centrele de vaccinare. Dacă nu le-au luat până acum se pot adresa în cele două centre din municipiul Botoșani și municipiul Dorohoi, pentru a intra în posesia lor. Este vorba de peste 10.000 de tichete”, a declarat Monica Adăscăliței.

Adăscăliței a explicat că această situație s-a creat, deoarece mulți dintre cei imunizați au plecat din țară.

„Este posibil să fie foarte multe persoane care s-au vaccinat și au plecat din țară, iar tichetele pot fi ridicate doar de persoana în cauză, deoarece trebuie să se prezinte cu buletinul”, a adăugat aceasta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1183

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
633

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
915

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...