Botoșani: 80 de cazuri COVID confirmate în ultimele 24 de ore. Comuna Tudora, în carantină

Botoșani: 80 de cazuri COVID confirmate în ultimele 24 de ore. Comuna Tudora, în carantină

Nu mai puțin de 80 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în județul Botoșani în ultimele 24 de ore. Datele au fost anunțate de Direcția de Sănătate Publică de la Botoșani, care a transmis astăzi, luni, noua statistică privind cazurile de îmbolnăviri de COVID din județ.

Conform sursei citate, în scenariul roșu se află deja comuna Tudora, cu cea mai mare rată de infectare din județ, 6,26 la mia de locuitori, urmată de comuna Roma, cu 5,87 la mia de locuitori, comuna Corni, cu o incidență de 4,27 la mia de locuitori, comuna Curtești cu 4,04 la mia de locuitori, și comuna Havârna cu 3,55 la mia de locuitori.

În scenariul galben se află deja municipiul Botoșani, cu o incidență de 2,60 la mia de locuitori, apoi orașele Flămânzi, comunele Blândești, Cristinești, Dângeni, Frumușica, Hlipiceni, Mihai Eminescu, Mileanca, Nicșeni, Sulița, Răchiți, Vlădeni, Vorona și Vorniceni.

Datele făcute publice de Direcția de Sănătate Publică de la Botoșani mai arată că la nivelul județului rata de infectare a ajuns la 1,67 la mia de locuitori.

 

Spune-ne opinia ta