Băiatul de 4 ani care a ajuns în comă la spital după o anestezie la dentist, a murit

Băiatul de 4 ani care a ajuns în comă la spital după o anestezie la dentist, a murit

Băiatul de 4 ani care a intrat în comă după administrarea unei doze de anestezic într-o clinică stomatologică a murit miercuri seară.

Băiatul a intrat în stop cardio respirator în această seară şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Părinţii au fost alături de fiul lor până la final.

Miercuri, la prânz, medicii anunţaseră că băieţelul a intrat în moarte cerebrală şi că mai trăieşte doar datorită aparatelor.

Starea lui Petru s-a agravat în ultimele ore, iar organele acestuia au început să cedeze pe rând. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din București au anunţat faptul că minorul nu mai răspunde la tratament.

"Sunt vesti foarte proaste. Medicii anunţă ca în urmă cu puţin timp s-a instalat insuficienţa multiplă de organe, adică organele îi cedează unul după pe altul. Se depun toate eforturile pentru ca copilul să rămână în viaţă. Pronosticul rămâne extrem de rezervat", a declarat Tudor Ciuhodaru.

Copilul de patru ani din Piteşti a fost preluat de ambulanţă, luni seara, în stare de inconştienţă dintr-un cabinet stomatologic privat din oraşul Pitești, dar cazul a fost privit cu sufletul la gura de părinții din toată România.

Pentru că era în stare gravă, medicii de la Piteşti au cerut să fie transferat de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, unde, astăzi, a încetat din viață.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Botoșani a reușit prima afacere a verii! A dat un jucător, la schimb cu doi, de la rivală

astăzi, 12:30
67

CSM Botoșani și CSU Suceava au realizat prima afacere a verii. Elod Szasz va face pasul către CSU Suceava, după doar un sezon la CSM Botoșani.Pivotul a fost nemulțumit de retrogradarea echi...

Un nou medic specialist la Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani

astăzi, 12:00
494

Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani are începând din această lună un medic specialist nou.Este vorba de Carmen Ștefania Olariu, medic pneumol...

Românii pot scăpa de carantină în cazul deplasărilor în UE

Vineri, 11 Iunie 2021
546

Oficialii europeni au stabilit, vineri, 11 iunie, noi măsuri pentru călătoriile realizate în interiorul Uniunii Europene. Începând cu data de 1 iulie, orice persoană care deține...