Astăzi împlinește 3 ani: Starea băieţelului care a fost aruncat pe geam de mama lui începe să se îmbunătăţească

Copilul a fost aruncat de către mamă de la etajul întâi al unui hotel din Botoșani împreună cu fratele mai mic, în vârstă de 2 ani, cel din urmă decedând pe loc.

După zile întregi de eforturi sustinute, medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași au reușit ceea ce părea imposibil la un moment dat: baiatul aruncat de la etaj de către mama lui a început să răspundă la stimuli și plânge, ceea ce le dă speranțe medicilor din echipa pluridisciplinară.

“Despre pacientul în vârstă de 3 ani de la Botoșani putem spune în acest moment că se observă o ameliorare neurologic. Răspunde la stimuli, plânge”, a declarat pentru presa ieșeană Alina Belu, managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași.

Copilul a fost aruncat de către mamă de la etajul întâi al unui hotel din Botoșani împreună cu fratele mai mic, în vârstă de 2 ani, cel din urmă decedând pe loc.

Băiețelul se afla în comă profundă când a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, ulterior fiind preluat de Spitalul de Copii, Secția ATI.

Astăzi, 6 septembrie, copilul împlinește vârsta de 3 ani.

”Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un ”adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”, a povestit pentru Antena3 CNN tatăl copiilor la scurt timp de la producerea tragediei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pericol public pe patru roți, oprit de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 11:17

La data de 18 octombrie 2024, în jurul orei 01:00 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Darabani, au oprit pentru control pe drumul public din comuna Havârna, un autoturism condus d...

Despăgubiri de 280.000 de euro, botoșănean condamnat pentru uciderea unui biciclist!

astăzi, 10:59

Dosarul s-a aflat pe rolul Judecătoriei Bicaz, care a soluționat cazul și a decis și pedeapsa: un an și 4 luni de închisoare pentru care s-a dispus suspendarea sub supraveghere. Însă...

Un nou sector de drum județean a fost modernizat! (Foto)

astăzi, 10:35

Un nou sector de drum județean a fost modernizat! Este vorba despre DJ 293A, Viișoara – Viișoara Mică – Coțușca. Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, v...