Așa îți dai seama că ai arterele înfundate. Simptome care anunță că ești în mare pericol!

Arterele infundate pot cauza afectiuni grave, de tip cardiac si nu numai, avand in vedere ca obstructioneaza efectiv circulatia sangelui.

Așa îți dai seama că ai arterele înfundate. Simptome care anunță că ești în mare pericol!

Asadar, atunci cand sunt detectate simptomele care arata ca ai arterele infundate, este nevoie de un control medical imediat din cauza ca aceasta afectiune afecteaza intreg organismul, inclusiv creierul, din cauza fluxului instabil de sange.

1. Durerile de picioare si senzatia de amorteala pot sa fie semne clare ca ai arterele infundate. Mai mult decat atat, daca senzatia de picioare amortite dispare atunci cand te odihnesti, atunci simptomele sunt si mai clare.
2. Oboseala accentuata si puseurile respiratorii sunt semne ca inima nu mai primeste destul sange. Acest lucru arata in primul rand ca exista o problema la artere si ca ar putea fi infundate.
3. Anginele pectorale, adica senzatia de presiune in piept si in zona inimii, arata din nou ca arterele sunt infundate si ingrosate si ca sangele nu circula cum trebuie
4. Caderea excesiva a parului arata ca sangele ajunge foarte greu la nivelul capului, al scalpului, din cauza depunerilor din interiorul arterelor. Asa ca daca parul incepe sa iti cada brusc, este imediat necesara o vizita la medic din cauza ca ai putea avea arterele infundate.
5. Nu in ultimul rand, in cazul barbatilor, apar probleme ale erectiei atunci cand arterele sunt infundate. Acest lucru se intampla din cauza vascularizarii foarte proaste, generate de depunerile din interiorul arterelor.

Cand peretii arteriali sunt ingrosati din cauza depunerilor, fluxul sanguin este cat se poate de prost, ceea ce duce la o slaba oxigenare a tuturor organelor corpului si la o eliminare slaba a toxinelor. Tocmai de aceea este necesar sa fie luate masuri imediate daca apare vreunul dintre simptomele de mai sus si daca arterele sunt infundate, ne spune doctorulzilei.ro.

Daca se infunda un vas care hraneste muschiul inimii apare infarctul. Daca se infunda rami­ficatia care duce sangele la creier se instaleaza accidentul vascular cerebral.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...