A plătit doctorul cu bani câştigaţi de fiul său în Irak si Afganistan. Şi-a găsit Marius Enache naşul?

A plătit doctorul cu bani câştigaţi de fiul său în Irak si Afganistan. Şi-a găsit Marius Enache naşul?

 MARIUS ENACHE  

"Doctorul Marius Enache poate sa spuna ca si-a gasit nasul", spune militarul veteran Sorin Ciobanu, baiatul pacientei care l-a reclamat pe doctorul stomatolog din Botosani!

Faptul ca stomatologul Marius Enache a declarat in timpul investigatiilor  efectuate de comisarii Garzii Financiare ca nu o cunoaste pe Stela Ciobanu, in varsta de 55 ani, pacienta care il acuza ca i-a stricat lucrarea dentara de trei ori si ca nu i-a dat nici chitanta pentru lucrarea care a costat 6.250 lei, l-a determinat pe Sorin Ciobanu, fiul botosanencei, sa intervina pentru a sustine spusele mamei sale.

"Am chemat femeia care a facut reclamatia sa ne ofere toate datele. El a spus ca nu a primit niciun ban si din luna iunie a anului trecut nu mai lucreaza la cabinetul din fosta Policlinica Stomatologica, ci lucreaza numai la Serviciul de Urgenta din Spitalul Judetean. Deocamdata suntem in cercetare. A fost saptamana trecuta la noi si a dat declaratie ca din iunie nu mai lucreaza la cabinetul lui particular si nici nu o cunoaste pe femeie. Prin metodele noastre de investigare incercam sa aflam adevarul", a spus Laur Nechita, seful Garzii Financiare Botosani, declaratie care l-a contrariat pe Sorin Ciobanu, fiul pacientei, si cel care a strans banii pentru ca Stela Ciobanu sa isi poata repara dantura.

Sorin Ciobanu, in varsta de 33 de ani, este cadru militar veteran si a spus ca cel mai mult l-a deranjat ca medicul stomatolog nu recunoaste cele sesizate de mama sa, despre care spune ca nu o cunoaste.

"Afirmatiile acestui deseu uman chiar m-au scos din sarite si vreau sa se faca lumina. Pot aduce dovezi ca ceea ce afirma el este fals. Sunt cadru militar si am fost plecat in Afganistan, Irak, am strans niste bani si am zis sa-mi ajut familia, i-am dat mamei mele o suma de bani pentru a-si face o lucrare dentara. Dupa prima interventie facuta de acest doctoras, mama se simtea foarte rau si s-a dus la el. Doctorul i-a dat cu flit. Atunci am considerat ca o discutie amicala, barbateasca, ar fi de bun argur, m-am dus si i-am expliat eu ca banii astia nu i-am facut in birou, i-am explicat in ce conditii si sa nu-si bata joc de munca mea. Mi-a promis ca ii va reface lucrarea dentara si am lasat treburile sa decurga normal", a spus Sorin Ciobanu.

Baiatul pacientei doctorului Enache sustine ca va ajunge pana la Ministerul Apararii, Justitiei, daca este nevoie, pentru a-si face dreptate.

"Fereasca Dumnezeu sa ma duc la doctorul Marius Enache si sa-mi spuna ca nu ma cunoaste pe mine sau pe mama mea, in conditiile in care am vorbit cu el la telefon de zeci de ori. Nu ma intereseaza ca e baiatul lui Enache, nimeni pe lumea asta nu e mai presus de lege, dar ceea ce afirma acest doctoras intrece orice regula a bunului simt. Eu ma duc in audienta la Ministrul Apararii, am accept fiind militar veteran, si de acolo ma duc la Ministrul de Justitie. Merg pe cale ierarhica legala pana ajung si la presedintele tarii", a mai spus Sorin Ciobanu.

Despre aceste demersuri, pe care sustine ca le va face pentru a-si ajuta mama, Sorin Ciobanu spune ca nu le face neaparat pentru bani, ci pentru faptul ca doctorul Enache nu ar fi recunoscut ca a gresit, cand putea ca totul sa se rezolve pe cale amiabila.

"Nu este o suma colosala, dar sa spuna ca nu o cunoaste pe mama mea, m-a deranjat cel mai tare. Doctorul Marius Enache poate sa spuna ca si-a gasit nasul. Acest individ nu poate fi numit om", a conchis Sorin Ciobanu.

Sorin Ciobanu este de 11 ani militar, el fiind unul dintre cele doua persoane din Botosani care, la numai 33 de ani, detin titlul de militar veteran. Conform legislatiei in vigoare, militarii primesc titlul de "veteran" daca au participat cel putin 12 luni neintrerupt sau cumulativ la actiuni militare in teatre de operatiuni. 
 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
60

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
67

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
66

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...