VIDEO. Fiu de deputat, printre victimele gropilor din asfalt. „Este dureros să constați că ai pierderi materiale atât de mari”

VIDEO. Fiu de deputat, printre victimele gropilor din asfalt. „Este dureros să constați că ai pierderi materiale atât de mari”

Președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică, critică starea drumurilor pe care s-a deviat traficul în timpul executării lucrărilor pe ruta Botoșani – Târgu Frumos. Parlamentarul s-a plâns că fiul lui și-a avariat mașina în comuna Tudora, din cauza gropilor formate în stratul de asfalt.

„Știm cu toții că, datorită lucrărilor care se efectuează pe zona Botoșani – Târgu Frumos, tot traficul spre București se desfășoară prin comunele Vorona, Tudora, ieșirea spre Pașcani. În Tudora lucrurile stau extraordinar de prost, sunt niște gropi mari. Când spun mari, mă refer la gropi care depășesc în adâncime 20 de centimetri, ceea ce înseamnă extraordinar de mult. Un membru al familiei a venit dinspre București. Neatent fiind, și-a distrus două cauciucuri și două jante, pentru că este o groapă care este aproape de mijlocul drumului, nu de acostament, nesemnalizată, și atunci s-a produs acest incident. Este dureros să constați că ai pierderi materiale atât de mari, pe de o parte. Iar pe de altă parte mă gândesc ca nu cumva, ferească Dumnezeu, să se întâmple și un accident de circulație din cauza acelor gropi”, a declarat Costel Șoptică, vineri, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului.

El a solicitat Direcției Județene de Drumuri și Poduri, aflată în subordinea Consiliului Județean, să se rezolve problemele semnalate.

(Declarația citată poate fi ascultată de la minutul 2:45)

 

 

Spune-ne opinia ta