USR Botoșani convoacă de urgență o conferință prin care cere demiterea organelor de conducere

Având în vedere congresul USR convocat pentru 29 iunie 2024, rezultatele sub așteptări obținute la scrutinul din 9 iunie, faptul că actualele organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene, respectiv de la nivelul filialei municipale USR Botoșani au fost alese în urmă cu mai bine de 3 ani, astăzi, Cristina Lăcătușu, președintele filialei județene USR Botoșani, a convocat conferința filialei județene USR Botoșani pentru data de 23 iunie.

Pe ordinea de zi, pe lângă alegerea delegaților pentru congresul USR, se află și revocarea organelor de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene.

Conferința județeană pentru alegerea noilor organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene USR Botoșani va avea loc pe 7 iulie.

La rândul ei, Raluca Curelariu, președintele filialei locale USR Botoșani, a convocat Adunarea Generală a filialei Locale USR Botoșani pentru datele de 20, respectiv 21 iunie.

Pe lângă alegerea delegaților care să participe la conferința județeană, pe ordinea de zi a Adunării Generale va fi și revocarea organelor de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei locale.

Adunarea Generală pentru alegerea noilor organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei locale USR Botoșani va avea loc pe 5, respectiv 6 iulie.

USR Botoșani transmite pe această cale mulțumiri tuturor botoșănenilor care au votat Dreapta Unită pe 9 iunie, voluntarilor care s-au implicat în săptămânile premergătoare scrutinului ce tocmai a trecut, dar și celor implicați în secțiile de votare și birourile de circumscripție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...