USR Botoșani convoacă de urgență o conferință prin care cere demiterea organelor de conducere

USR Botoșani convoacă de urgență o conferință prin care cere demiterea organelor de conducere

Având în vedere congresul USR convocat pentru 29 iunie 2024, rezultatele sub așteptări obținute la scrutinul din 9 iunie, faptul că actualele organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene, respectiv de la nivelul filialei municipale USR Botoșani au fost alese în urmă cu mai bine de 3 ani, astăzi, Cristina Lăcătușu, președintele filialei județene USR Botoșani, a convocat conferința filialei județene USR Botoșani pentru data de 23 iunie.

Pe ordinea de zi, pe lângă alegerea delegaților pentru congresul USR, se află și revocarea organelor de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene.

Conferința județeană pentru alegerea noilor organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene USR Botoșani va avea loc pe 7 iulie.

La rândul ei, Raluca Curelariu, președintele filialei locale USR Botoșani, a convocat Adunarea Generală a filialei Locale USR Botoșani pentru datele de 20, respectiv 21 iunie.

Pe lângă alegerea delegaților care să participe la conferința județeană, pe ordinea de zi a Adunării Generale va fi și revocarea organelor de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei locale.

Adunarea Generală pentru alegerea noilor organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei locale USR Botoșani va avea loc pe 5, respectiv 6 iulie.

USR Botoșani transmite pe această cale mulțumiri tuturor botoșănenilor care au votat Dreapta Unită pe 9 iunie, voluntarilor care s-au implicat în săptămânile premergătoare scrutinului ce tocmai a trecut, dar și celor implicați în secțiile de votare și birourile de circumscripție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul colegilor de la Psihiatrie, după moartea Cristinei: „De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre...”

astăzi, 11:41
449

Dr. Florina Rotariuc, șefa Centrului de Sănătate Mintală din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe după v...

Examenul național de definitivat la Botoșani: Peste 100 de candidați înscriși, unde are loc examenul!

astăzi, 11:14
86

La nivelul județului Botoșani, proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie 2024, î...

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
104

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...