Ședință explozivă la PNL Suceava, Flutur a tunat la adresa primarului în funcție. "Jocurile pe sub masă au nenorocit acest partid"

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, l-a acuzat pe actualul primar de Suceava de trădarea partidului.

Ședință explozivă la PNL Suceava, Flutur a tunat la adresa primarului în funcție. "Jocurile pe sub masă au nenorocit acest partid"

 Gheorghe Flutur  

Prima ședință a PNL Suceava după clarificarea rezultatelor de la alegerile locale a fost mai mult decât tensionată. Liberalii au pierdut atât primăria municipiului de reședință, cât și șefia Consiliului Județean Suceava.

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur i-a cerut miercuri, 12 iunie, demisia actualului primar de Suceava, Ion Lungu.

Lungu a fost acuzat de mai mulți membri ai PNL Suceava, inclusiv de Flutur, că a făcut o înțelegere cu contracandidatul PSD care a câștigat scrutinul de duminică, scrie Monitorul de Suceava.

Lungu, care a condus orașul în ultimii 20 de ani, nu a mai candidat pentru un nou mandat; înlocuitorul său pe listele PNL, Lucian Harșovschi, a pierdut în fața candidatului PSD, Vasile Rîmbu. Acesta din urmă a obținut peste 42% din voturi. Candidatul liberal a obținut sub 28%.

"Nu mai accept. Domnul Lungu, până aici. Pentru că dumneata ai trecut peste mine și ai vândut partidul. Eu plec acasă. Faceţi-vă bine, dragii mei. Ipocrizia! Procentele sunt una, dar jocurile pe sub masă au nenorocit acest partid. Puneți cărțile pe față!", a spus, plin de nervi, Gheorghe Flutur, conform unui videoclip distribuit de Monitorul de Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...