Ședință explozivă la PNL Suceava, Flutur a tunat la adresa primarului în funcție. "Jocurile pe sub masă au nenorocit acest partid"

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, l-a acuzat pe actualul primar de Suceava de trădarea partidului.

Ședință explozivă la PNL Suceava, Flutur a tunat la adresa primarului în funcție. "Jocurile pe sub masă au nenorocit acest partid"

 Gheorghe Flutur  

Prima ședință a PNL Suceava după clarificarea rezultatelor de la alegerile locale a fost mai mult decât tensionată. Liberalii au pierdut atât primăria municipiului de reședință, cât și șefia Consiliului Județean Suceava.

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur i-a cerut miercuri, 12 iunie, demisia actualului primar de Suceava, Ion Lungu.

Lungu a fost acuzat de mai mulți membri ai PNL Suceava, inclusiv de Flutur, că a făcut o înțelegere cu contracandidatul PSD care a câștigat scrutinul de duminică, scrie Monitorul de Suceava.

Lungu, care a condus orașul în ultimii 20 de ani, nu a mai candidat pentru un nou mandat; înlocuitorul său pe listele PNL, Lucian Harșovschi, a pierdut în fața candidatului PSD, Vasile Rîmbu. Acesta din urmă a obținut peste 42% din voturi. Candidatul liberal a obținut sub 28%.

"Nu mai accept. Domnul Lungu, până aici. Pentru că dumneata ai trecut peste mine și ai vândut partidul. Eu plec acasă. Faceţi-vă bine, dragii mei. Ipocrizia! Procentele sunt una, dar jocurile pe sub masă au nenorocit acest partid. Puneți cărțile pe față!", a spus, plin de nervi, Gheorghe Flutur, conform unui videoclip distribuit de Monitorul de Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
30

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...

„Taxa pe lux” în România. ANAF anunță cum vor fi impozitate casele şi maşinile!

astăzi, 10:19
135

„Taxa pe lux” a intrat în vigoare şi casele/apartamentele mai scumpe de 500.000 de euro trebuie declarate la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) până la fina...

Doliu în sănătatea botoșăneană: „Colegii aveau cuvinte de laudă la adresa ei... și pacienții o apreciau, și aparținătorii”

astăzi, 09:50
1114

Cristina-Iuliana Siminiceanu a activat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” în cadrul Centrului de Sănătate Mintală pe funcția de psiholog. A plecat l...