Un șef din PNL Botoșani face un pas înapoi: ”Las loc unei noi echipe!”

Anunțul vine după ce omul de afaceri Valeriu Iftime și-a făcut triumfal intrarea în Partidul Național Liberal.

Un șef din PNL Botoșani face un pas înapoi: ”Las loc unei noi echipe!”

Dumitru Verginel Gireadă, primarul liberal al comunei Mihai Eminescu, a anunțat că se retrage din funcția de prim-vicepreședinte al Biroului PNL Botoșani.

”Las loc unei noi echipe care sper să reușească să își dusă la îndeplinire proiectele”, a anunțat în această dimineață liberalul Dumitru-Verginel Gireadă.

Liberalul ține să precizeze că este de acord cu venirea tuturor celor care doresc să se înscrie în Partidul Național Liberal, ”dar cu respectarea Statutului și al Regulamentului Partidului”.

Gireadă a trimis săgeți către Valeriu Iftime, noul coleg de partid, despre care spune că ar urmări, în fapt, ”un post de parlamentar”.

”Având în vedere situația prezentată în ultimele zile  în spațiul public precum că Partidul Național Liberal Botoșani trebuie să fie refăcut, în sensul că trebuie aduși oameni noi care ar fi capabili, dar care, în realitate ei nu știu nimic despre politică, administrație publică și nevoile comunităților, și nu au un plan concret de pus in aplicare, ci doar speră că vor schimba ceva și că pentru asta ar fi bine sa obțină un post de parlamentar ca să învețe cine semnează actele pe acolo”, a precizat primarul comunei Mihai Eminescu.Potrivit celor transmise de Dumitru-Verginel Gireadă, ”atât la nivel național cât și în județul Botoșani, Partidul Național Liberal a muncit, însă nu s-au promovat suficient inițiativele pe care guvernul si parlamentarii liberali le-au inițiat și adoptat, proiectele de investiții pe infrastructura mare (construire autostradă, modernizare Drumuri Naționale și Europene), creșterea salariilor și a pensiilor precum și toate proiectele de investiții  depuse de către primarii liberali ai comunităților din județul Botoșani, pentru care parlamentarii liberali din județul nostru au pus umărul pentru a fi implementate”.

De asemenea, mai spune liberalul, ”orice om politic ales, votat, reprezintă dorința cetățenilor de a le fi reprezentate interesele și nevoile de către cel ales! Odată votat, porți cu mândrie susținerea tuturor celor care au încredere în tine și, în același timp, pe umerii tăi stau toate nevoile lor pe care tu, cel ales ai obligația morală și legală să le rezolvi!”.

Gireadă vorbește și despre ”încrederea pe care oamenii ți-o acordă”, dar și despre ”mulțumirea lor că într-adevăr nu i-ai dezamăgit și ai muncit în interesul lor!”.

”Eu, personal sunt în această situație, în situația în care, ca om politic am fost ales încă din anul 2004 pentru funcția de primar,  în anul 2012 am fost ales pentru un mandat de 4 ani de deputat și până în prezent sunt un om care dezvoltă în mod constant comuna Mihai Eminescu. Așadar, pentru o democrație corectă este necesar ca oamenii să fie în continuare cei care aleg cine să le reprezinte interesele”, a mai spus Verginel Gireadă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
6

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
207

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
480

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...