Un consilier local răspunde remarcilor conform cărora Flutur e „depășit”: „Nici domnul viceprimar nu se omoară să rupă ușile pe aici”

Un consilier local răspunde remarcilor conform cărora Flutur e „depășit”: „Nici domnul viceprimar nu se omoară să rupă ușile pe aici”

Cu referire la declarațiile deputatului social-democrat Răzvan Rotaru, conform cărora primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, ar fi „depășit de situație” și ar veni târziu la serviciu, un consilier liberal a făcut o interpelare în cadrul ședinței de Consiliu Local (CL) de vineri.

Astfel, Eugen Țurcanu a răspuns afirmațiilor ironice făcute în cadrul unei conferințe de presă de către Rotaru, cerând „mai multă decență din partea celor care stârnesc subiecte pe care nu le pot gestiona”.

„Am citit în spațiul public grija pentru programul primarului și vreau să fac câteva precizări. Țin minte că nu de mult, acum câțiva ani, mai era un domn primar pe aici, pe care nu îl vedeam cu anii sau cu săptămânile. Nu știu dacă primarul trebuie să vină la 8 fix și să plece la 16, dar știu că trebuie să rezolve problemele orașului. Și cred că avem un primar activ, care este prezent în tot ce înseamnă activitatea în municipiul Botoșani. Mai țin minte că era un alt domn primar [n.r.: referire la Ovidiu Portariuc], cu sfetnicul lui de taină, care stă la masă cu noi și care la ora 13 nu erau de găsit, că erau la masă la Tex, până când au dat cei de la DIICOT peste cei de acolo și apoi s-au mutat la Casa Lux… Așadar, mai multă decență din partea celor care stârnesc subiecte pe care nu le pot gestiona. Și am văzut că nici domnul viceprimar [n.r.: referire la Cosmin Andrei] nu se omoară să rupă ușile pe aici”, a spus Eugen Țurcanu, în timpul ședinței de CL.

Declarațiile la care a făcut referire șeful Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, aparținând parlamentarului social-democrat, pot fi (re)citite aici.