Senator Cristian Achiței: Modernizarea celor 2,5 km de la jumătatea DN 29D Botoșani-Ștefănești este o prioritate! (video)

Senator Cristian Achiței: Modernizarea celor 2,5 km de la jumătatea DN 29D Botoșani-Ștefănești este o prioritate! (video)

Senatorul Cristian Achiței a avut o interpelare în Parlamentul României cu privire la stadiul proiectului de modernizare a DN 29D Botoșani – Ștefănești, mai precis a celor 2,5 kilometri de la jumătatea acestui sector de drum.

Am constatat că mai există unele voci, adesea răuvoitoare, care consideră că proiectele investiționale importante pentru județul nostru se întâmplă de la sine și că nu este nevoie de sprijinul și de implicarea nimănui pentru ca ele să devină, ca prin minune, realitate. Din nefericire, lucrurile nu stau niciodată așa și întotdeauna este nevoie de impulsionarea perseverentă, continuă a fiecărui proiect în parte pentru ca factorii de decizie guvernamentală (și nu numai) să facă la timp și corect pașii necesari implementării unei investiții”, spune senatorul Cristian Achiței.

Astfel, Cristian Achiței i-a solicitat Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Mihai Grindeanu, să îi spună când vor începe efectiv lucrările pe acel sector de drum național.

După ce am avut satisfacția de a-mi vedea încununate de succes eforturile depuse pentru modernizarea Drumului Național DN 29D Botoșani-Ștefănești, continui să îmi respect promisiunile făcute botoșănenilor în privința aducerii la același standard de calitate și a segmentului de 2,5 km din zona Dealu Mare. În vederea urgentării demersurilor pentru realizarea acestui proiect i-am adresat astăzi o nouă interpelare ministrului de resort”, a adăugat Cristian Achiței.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Depistat la volan fără permis de conducere, cu ajutorul aplicației eDAC!

astăzi, 15:36
13

În data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului...

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

astăzi, 14:57
103

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție des...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
122

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...