Mesaj pentru politicienii din Botoșani: ”Nu vor mai obține voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr!”

Nicolae Păun le-a transmis liderilor locali ai PSD și PNL, ”care se comportă ca niște baroni locali, că Asociația Partida Romilor Pro-Europa nu e roata lor de rezervă”.

Mesaj pentru politicienii din Botoșani: ”Nu vor mai obține voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr!”

   Foto: Mediafax.ro

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, spune că negocierile politice cu liderii PSD și PNL din 21 de județe, printre care și Botoșani, pentru a candida împreună, au eșuat.

”Nu suntem roata de rezerva a baronilor locali PSD si PNL!”

"Dacă suntem împreună la guvernare, am considerat că e de bun augur să continuăm această colaborare cu PSD și cu PNL, și să candidăm împreună, pe liste comune, la alegerile locale și europarlamentare. În județele din jumătate de țară ne-am înțeles, în județele din cealaltă jumătate, nu. Atrag atenția liderilor PSD și PNL din Bucuresti, Ilfov, Alba, Brașov, Hunedoara, Caraș Severin, Argeș, Timișoara, Sălaj, Bistrița Năsăud, Cluj, Neamț, Maramureș, Botoșani, Suceava, Constanța, Tulcea, Prahova, Dâmbovița, Vâlcea și Mehedinți, cu care nu ne-am înțeles, că nu vor mai putea obține anul acesta voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr”, a spus Nicolae Păun (Partida Romilor), potrivit Mediafax.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
23

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
54

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
109

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...