Mesaj pentru politicienii din Botoșani: ”Nu vor mai obține voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr!”

Nicolae Păun le-a transmis liderilor locali ai PSD și PNL, ”care se comportă ca niște baroni locali, că Asociația Partida Romilor Pro-Europa nu e roata lor de rezervă”.

Mesaj pentru politicienii din Botoșani: ”Nu vor mai obține voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr!”

   Foto: Mediafax.ro

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, spune că negocierile politice cu liderii PSD și PNL din 21 de județe, printre care și Botoșani, pentru a candida împreună, au eșuat.

”Nu suntem roata de rezerva a baronilor locali PSD si PNL!”

"Dacă suntem împreună la guvernare, am considerat că e de bun augur să continuăm această colaborare cu PSD și cu PNL, și să candidăm împreună, pe liste comune, la alegerile locale și europarlamentare. În județele din jumătate de țară ne-am înțeles, în județele din cealaltă jumătate, nu. Atrag atenția liderilor PSD și PNL din Bucuresti, Ilfov, Alba, Brașov, Hunedoara, Caraș Severin, Argeș, Timișoara, Sălaj, Bistrița Năsăud, Cluj, Neamț, Maramureș, Botoșani, Suceava, Constanța, Tulcea, Prahova, Dâmbovița, Vâlcea și Mehedinți, cu care nu ne-am înțeles, că nu vor mai putea obține anul acesta voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr”, a spus Nicolae Păun (Partida Romilor), potrivit Mediafax.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...