Mesaj pentru politicienii din Botoșani: ”Nu vor mai obține voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr!”

Nicolae Păun le-a transmis liderilor locali ai PSD și PNL, ”care se comportă ca niște baroni locali, că Asociația Partida Romilor Pro-Europa nu e roata lor de rezervă”.

Mesaj pentru politicienii din Botoșani: ”Nu vor mai obține voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr!”

   Foto: Mediafax.ro

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, spune că negocierile politice cu liderii PSD și PNL din 21 de județe, printre care și Botoșani, pentru a candida împreună, au eșuat.

”Nu suntem roata de rezerva a baronilor locali PSD si PNL!”

"Dacă suntem împreună la guvernare, am considerat că e de bun augur să continuăm această colaborare cu PSD și cu PNL, și să candidăm împreună, pe liste comune, la alegerile locale și europarlamentare. În județele din jumătate de țară ne-am înțeles, în județele din cealaltă jumătate, nu. Atrag atenția liderilor PSD și PNL din Bucuresti, Ilfov, Alba, Brașov, Hunedoara, Caraș Severin, Argeș, Timișoara, Sălaj, Bistrița Năsăud, Cluj, Neamț, Maramureș, Botoșani, Suceava, Constanța, Tulcea, Prahova, Dâmbovița, Vâlcea și Mehedinți, cu care nu ne-am înțeles, că nu vor mai putea obține anul acesta voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr”, a spus Nicolae Păun (Partida Romilor), potrivit Mediafax.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...