Scandalul dintre Budăi și noul ministru al Muncii continuă: „O să încerc să fiu extrem de delicat, având în vedere că vorbim de o femeie”

Scandalul dintre Budăi și noul ministru al Muncii continuă: „O să încerc să fiu extrem de delicat, având în vedere că vorbim de o femeie”

Peste 45.000 de dosare de recalculare a pensiilor sunt în întârziere, în medie cu până la trei luni. În unele cazuri sunt întârzieri de până la șase luni, a anunțat ministrul Violeta Alexandru.

Noua șefă a Muncii a precizat, la Antena 3, că abia săptămâna viitoare va anunța public care este situația pensiilor, până atunci fiind în teren și lucrând.

În replică, Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a răspuns acuzațiilor și susține că ceea ce face Alexandru este de un amatorism dus la extreme, iar ministrul Muncii se uită pe alte cifre.

„O să încerc să fiu extrem de delicat, având în vedere că vorbim de o femeie. O să spun doar atât, un amatorism dus la extreme. Am văzut acea intervenție pe pagina de Facebook. Una e situația dosarelor nefinalizate și în termen și alta e situația dosarelor nefinalizate cu termen depășit. Doamna se uita pe intrări, pe ceea ce a intrat în luna septembrie. Degeaba încercau colegii să îi explice că nu ăla e numărul, ci e mult mai mic. Încerc să fiu delicat, dar nu prea reușesc. Aceasta este o bătaie de joc adusă politic asupra lucrătorilor din Casele Teritoriale de Pensii, care sunt așa puțini”, a spus Marius Budăi, la Antena3.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
110

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
210

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
680

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...