PSD Botoșani: „Suntem egali, dar cu povești de viață diferite” (fotogalerie)

PSD Botoșani: „Suntem egali, dar cu povești de viață diferite” (fotogalerie)

Dizabilitatea nu este o barieră! E puntea care ne leagă, poate, mai mult, unii de ceilalți. Este crezul femeilor social-democrate din Botoșani care astăzi au sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități împreună membrii Asociației “Ridică-te și umblă!”.

Afectați mai mult decât oricine de această criză sanitară, cei 14 botoșăneni cu handicap locomotor, utilizatori de scaune rulante, au fost invitați la petrecerea organizată special pentru ei, cu Karaoke, tort, distracție și surprize ce au venit din partea altor tineri care au dăruit câteva ore din viața lor pentru a împărți bucurie.

Este vorba despre membrii Ansamblului „Cununa Bălușeni”, coordonați de primarul Claudiu Doroftei , dar și de 4 tineri cu deficiențe de vedere, care au oferit daruri muzicale persoanelor cu deficiențe locomotorii.

„Este un gest impresionant, care ne întărește convingerea că dizabilitatea ne ajută să învățăm unii de la alții, să ne încurajăm, să depășim limitele. Să ridicăm barierele, pentru că suntem egali, cu povești de viață diferite, dar nu diferiți”, spun femeile social-democrate.

Scaunele rulante nu au împiedicat bucuria de a sărbători, de a socializa, de a trăi momente frumoase pe care și le vor aminti cu drag.

Iar pentru zilele mai friguroase, femeile social-democrate au dăruit botoșănenilor în scaune rulante pături moi, căciuli și fulare călduroase, și căni personalizate în spiritul Crăciunului care se apropie.

(Comunicat de presă emis de PSD Botoșani)















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
572

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
212

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
165

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...