PNL Botoșani, la moartea lui Tiberiu Nichiteanu: ”Va rămâne în inimile noastre ca un lider dedicat, un coleg devotat și un prieten drag!”

Omul de afaceri Tiberiu Nichiteanu, care era și consilier județean PNL, s-a stins din viață fulgerător, la doar 38 de ani. Colegii din cadrul Partidului Național Liberal Botoșani au transmis un mesaj de condoleanțe.

PNL Botoșani, la moartea lui Tiberiu Nichiteanu: ”Va rămâne în inimile noastre ca un lider dedicat, un coleg devotat și un prieten drag!”

Redăm integral mesajul transmis de PNL Botoșani la plecarea la cele veșnice a lui Tiberiu Nichiteanu:

”Cu profundă tristețe și cu inimă grea, ne exprimăm sincerele condoleanțe față de pierderea tragică a colegului nostru, Tiberiu Nichiteanu, consilier județean PNL, om de afaceri și fermier dedicat. Cu durere în suflet și cu regret rememorăm momentele petrecute alături de acest tânăr care a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Tiberiu a fost nu doar un coleg, ci și un prieten, cu o pasiune ferventă pentru dezvoltarea comunității noastre și pentru prosperitatea fermierilor din Botoșani. Contribuțiile sale în cadrul consiliului județean au fost remarcabile, reflectându-se în proiecte și inițiative menite să îmbunătățească calitatea vieții pentru toți locuitorii. Cu o abordare deschisă și orientată către nevoile oamenilor, Nichiteanu Tiberiu a fost un lider remarcabil pentru tinerii pe care i-a reprezentat din funcția de președinte TNL Botoșani, inspirându-i pe cei din jur să urmeze exemplul său.

În afara activității sale politice a fost un fermier cu o viziune modernă și sustenabilă asupra agriculturii. Prin munca asiduă și inovația pe care o aducea în exploatația sa, el a reușit să devină un exemplu de succes în comunitatea agricolă locală. Pierderea sa este cu atât mai devastatoare pentru că Tiberiu avea încă multe de oferit societății și comunității noastre. În aceste momente extrem de dificile suntem alături de familia sa, de prieteni și de toți cei care l-au cunoscut.

Va rămâne în inimile noastre ca un lider dedicat, un coleg devotat și un prieten drag. Cu tristețe profundă și respect pentru amintirea sa, ne luăm rămas bun de la un om deosebit care a luminat viețile noastre.

Dumnezeu să te ierte!

Sincere condoleanțe!”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
22

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
57

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
84

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...