PNL Botoșani în an electoral: Costel Șoptică se retrage, Valeriu Iftime devine președinte interimar!

În cadrul întâlnirii de luni, care s-a desfășurat la București, la sediul central al Partidului Național Liberal, Valeriu Iftime și-a anunțat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Botoșani din partea PNL.

PNL Botoșani în an electoral: Costel Șoptică se retrage, Valeriu Iftime devine președinte interimar!

La scurt timp, a venit și reacția celui care a condus până astăzi PNL Botoșani, Costel Șoptică anunțându-și retragerea din funcția de președintel al Filialei PNL Botoșani. De asemenea, liberalul a precizat că interimatul va fi preluat de Valeriu Iftime.

”Așa cum am promis în conferința de presă și mai cu seamă respectând deciziile BPN al Partidului Național Liberal cu privire la candidatura pentru Consiliul Județean, țin să vă anunț că mă retrag din funcția de președinte al Filialei PNL Botoșani, urmând ca domnul Iftime, care și-a asumat candidatura pentru CJ, să devină președinte interimar al Filialei”, a precizat Costel Șoptică.  

Liberalul le-a mulțumit tuturor pentru ”implicarea în activitatea politică, pentru rezultatele remarcabile pe care am reușit să le obținem împreună și sper ca în continuare acestea să fie în creștere”.

Totodată, Costel Șoptică i-a urat succes lui Valeriu Iftime în lupta electorală.

”Rămân același om dedicat idealurilor noastre liberale la care puteți apela oricând. Mult succes, Valeriu Iftime, în lupta pentru președinția Consiliului Județean Botoșani! Mult succes echipei liberale!”, a încheiat Costel Șoptică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
29

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
26

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
26

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...