Partidul lui Orban atrage în politică și tineri artiști din Botoșani: ”Extrem de ambițioasă și pasionată de ceea ce face”

Prezent pe scena politică botoșăneană de mai bine de o lună, partidul înființat în urmă cu doi ani de Ludovic Orban atrage și tineri artiști.

Partidul lui Orban atrage în politică și tineri artiști din Botoșani: ”Extrem de ambițioasă și pasionată de ceea ce face”

Adina Narcisa Păduraru
Foto: Facebook / Paulina Buldumea

Este vorba despre Adina-Narcisa Păduraru, ”o artistă în vârstă de 23 de ani, extrem de ambițioasă și pasionată de ceea ce face, prezentă în lumea muzicii de la frageda vârstă de 12 ani”, după o prezintă reprezentanții formațiunii politice.

Numeroasele premii câștigate și experiența dobândită de-a lungul timpului au format solista de succes de astăzi, ce bucură publicul la diverse evenimente.

”Când spui artist spui un om transparent, curajos, deschis și visător, capabil să-și expună sufletul în fața tuturor, dar nu oricum, ci într-o manieră frumoasă, creativă, autentică și armonioasă, alături de care să se poată identifica cât mai mulți oameni”, mai spun colegii de partid ai Adinei Păduraru.
 



Adina-Narcisa Păduraru a urmat cursurile Liceului de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani, apoi Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA. În prezent, tânăra studiază la Facultatea de Drept din cadrul Universității “Nicolae Titulescu” din București.

Formațiunea politică a fost înființată în 2021 la inițiativa lui Ludovic Orban, fost președinte al PNL și fost prim-ministru al României. La Botoșani, formațiunea a fost lansată în urmă cu scurt timp de Viorel Iliuță, fost liberal și fost consilier județean. De-a lungul timpului, Viorel Iliuță a condus organizația PNL din municipiul Botoșani și grupul liberalilor din cadrul Consiliului Județean, unde s-a remarcat ca fiind cel mai vocal reprezentant al opoziției. El s-a retras din PNL în luna mai, concomitent cu fostul consilier județean Radu Malancea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

astăzi, 20:08

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

astăzi, 19:40

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

astăzi, 19:17

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...