(P) Cătălin Silegeanu: Nimic nu e mai penibil decât ipocrizia politicienilor botoșăneni

(P) Cătălin Silegeanu: Nimic nu e mai penibil decât ipocrizia politicienilor botoșăneni

Comunicat:

Dragi botoșăneni,

Nimic nu e mai penibil decât ipocrizia politicienilor botoșăneni. Patru ani de zile lenevesc prin birouri (asta când nu sunt plecați în vacanțe).

O lună la 4 ani revin printre cetățeni. O lună la 4 ani înghit și ei praful de pe străzile în care nu au investit și se mira chiar și ei,de cum arată strazile. O lună la 4 ani dau piept cu virusurile și bacteriile din spitalele de stat, dar, doar în scurte vizite electorale.

O lună la 4 ani îi interesează ce face ”domnul Gheorghe” și ”doamna Elena”,cetățeni ai orașului care le cer socoteală pentru lipsa investițiilor.

Ce fac în restul timpului? Cheltuiesc banii încasați de la "domnul Gheorghe", de la "doamna Elena" de la tine, de la mine. Și nu sunt deloc puțini:

- 70% din impozitul pe venit

- 80% din TVA-ul plătit

Atât încasează Primăria și Consiliul Județean de la fiecare dintre noi. Plus impozite pe clădiri, terenuri, mașini. Asta înseamnă mii de lei anual de la fiecare cetățean. Și la acești bani se adaugă impozitele din mediul privat.

Ce primesc cetățenii de banii aceștia? O poza la 4 ani. Și aia pentru ca e utilă politicienilor în campanie.

Dacă vrei un primar implicat în viața comunității 12 luni pe an, pe toți cei 4 ani de mandat, votează Cătălin Silegeanu pe 27 Septembrie.

Vedeti Video mai jos. Astia sunt ei , asta fac ei. Gata. E timpul sa ne luam Primaria inapoi. Sa fie a noastra , a cetatenilor.

#alegerilocale2020 #AlegiPentruViitor #AiGrijaCeVoteZi

(Comunicat de presă emis de către Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria municipiului Botoșani. Comandat de Silegeanu Cătălin. Mandatar financiar: Income&Expenses&Tax SRL –reprezentant de doamna Laura Boca, Codul mandatarului financiar: 24200340)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
5

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
14

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
58

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...