(P) ALDE Botoșani: "Botoșani, orașul în care nu s-a făcut ce trebuie!"

(P) ALDE Botoșani: "Botoșani, orașul în care nu s-a făcut ce trebuie!"

Comunicat de presă:

Vizitele în teren și discuțiile purtate cu locuitorii de la periferia orașului de către candidații ALDE la Primăria municipiului Botoșani și CJ, au atras atenția botoșănenilor. În număr tot mai mare, aceștia au solicitat prezența reprezentanților ALDE și în alte cartiere ale orașului, pentru a le arăta problemele zonelor în care locuiesc.

„Campania electorală pentru alegerea autorităților locale a constituit un pas important în realizarea unei punți de legătură între formațiunea politică pe care o reprezentăm și cetățenii municipiului. Am vrut să arătăm fața nevăzută a Botoșaniului și să prezentăm discrepanțele dintre cetățenii care locuiesc în zonele centrale și cei de la periferia orașului. În urma acestor acțiuni am fost rugați să ajungem și în alte cartiere ale municipiului sau pe diverse străzi, pentru a constata și prezenta realitatea de acolo”, a afirmat candidata ALDE la Primăria municipiului Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu.

Candidatul ALDE la șefia CJ, Bogdan Dăscălescu și reprezentanta partidului la Primăria municipiului Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu, împreună cu echipa de consilieri, au fost răspuns solicitărilor venite în scris și au vizitat ieri străzile Bucium, Aleea Dochia, Andrei Mureșanu, Barbu Lăzăreanu, Fluierului, Cașin, Eroilor și Mușat Vodă.

„Dacă la marginea orașului poți să crezi că oamenii nu au acces la infrastructura de bază, în centrul municipiului îți este greu să accepți că locuitorii nu dispun de apă și canalizare și că trăiesc ca în mediul rural. Străzi în rampă pavate de administrația locală cu macadam pe care mașinile patinează, apă care ajunge în curțile oamenilor pentru că nu există rigole, cetățeni pasați de la o instituție la alta pentru că nimeni nu vrea să își asume responsabilitatea rezolvării problemelor lor, aceasta este realitatea din municipiul reședință de județ în care autoritățile locale afirmă ca fac ceea ce trebuie ”, a spus Bogdan Dăscălescu.

Cei doi candidați ALDE și-au propus să continue în perioada următoare acțiuni comune în teritoriu, pentru a cunoaște problemele cetățenilor și pentru a căuta ulterior, soluții de rezolvare.

(Realizat la comanda Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani , de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 21200063) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la Ungureni stins de pompierii din Săveni

astăzi, 14:08
117

Efectul termic sau o scânteie pot provoca incendii în doar o clipă. Dacă podul este plin de materiale combustibile care întrețin arderea și favorizează propagarea flăcărilor, ...

Când te poți testa pentru a afla dacă ai anticorpi, după ce te-ai vaccinat anti-COVID 19

astăzi, 12:29
562

Testele care determină prezența anticorpilor anti-spike după vaccinarea anti-COVID-19 au intrat pe lista de servicii a marilor clinici şi reţele private de sănătate, costurile acestora variind ...

Guvernul pregăteşte un 'coronapass' mascat - Acces la diverse servicii doar cu vaccin, test sau dovada imunității naturale

astăzi, 09:03
419

Guvernul pregătește un ''coronapass'' mascat. Autorităţile iau în calcul să adopte modelul danez prin care românii ar putea să revină la normal. Mai exact, să merge...