Numire surpriză la conducerea PMP Botoşani!

Numire surpriză la conducerea PMP Botoşani!

Surpriză pe scena politică botoşăneană. Filiala judeţeană a Partidului Mişcarea Populară (PMP) are, de vineri, un nou preşedinte.

Comitetul Naţional al partidului a decis ca preşedinte interimar al filialei de la Botoşani să fie Radu Judele, până la organizarea alegerilor interne.

Radu Judele este în prezent consilier judeţean, ales pe listele PNL. Judele a fost administratorul public al judeţului Botoşani şi a plecat de pe această funcţie când conducerea Consiliului Judeţean a fost preluată de Costică Macaleţi.

La alegerile locale din 2016, PMP a obţinut la nivelul judeţului Botoşani rezultate sub media pe ţară a partidului, ceea ce a dus la schimbarea din funcţia de preşedinte al filialei locale a lui Mihai Ţîbuleac. De atunci conducerea PMP Botoşani a fost asigurată de deputatul Petru Movilă, de la Iaşi. 

Radu Judele va pierde mandatul de consilier judeţean, locul său urmând a fi luat de Magda Roman, de pe lista de supleanţi a PNL.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Proroc Isaia; Sfântul Mucenic Hristofor

astăzi, 06:48

Sfântul Proroc Isaia a fost cel dintâi dintre marii Proroci ai Vechiului Testament. El a trăit pe vremea regilor Ahaz (735-715 î.Hr.) şi Ezechia (715-687 î.Hr.), cu mai mult ...

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
127

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
137

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...