Mister sau joc politic la AUR Botoșani? De la ”nu s-a stabilit candidatul” la ”AUR are candidat!” (Video)

Conferința Alianței pentru Unirea Românilor Botoșani organizată joi, la sediul formațiunii politice, nu a lămurit nicicum modalitatea în care AUR își va mandata candidații la alegerile locale din acest an.

Mister sau joc politic la AUR Botoșani? De la ”nu s-a stabilit candidatul” la ”AUR are candidat!” (Video)

Inițial, Mihaela Stoiciuc, vicepreședinta organizației județene AUR Botoșani, a declarat ferm că, la nivel de municipiu reședință de județ, ”nu s-a stabilit candidatul la Primărie”.

Mai mult, spune Mihaela Stoiciuc, pe platforma online a partidului, ”oricine poate aplica pentru o funcție”. Urmează apoi ”o selecție, o triere, un interviu”.

În aceeași conferință de presă, însă, vicepreședinta organizației județene AUR a susținut, la fel de ferm, că în interiorul partidului sunt cunoscute numele celor care vor candida pe cele mai importante funcții.

”AUR are candidat, atât la Primăria Botoșani, cât și la Consiliul Județean. Nu i-am făcut publici, dar o vom face conform schemei programate în interiorul partidului. Acum nu e momentul. Există un program electoral al partidului, pe care noi îl respectăm. Am spus de fiecare dată că vom anunța acest lucru într-o conferință de presă”, a declarat Mihaela Stoiciuc, aceasta precizând totodată că, pentru stabilirea candidaților, ”nu au fost efectuate sondaje”.

”Când vom dezvălui candidații vom explica și care au fost criteriile”, a adăugat aceasta.

Target pentru alegeri

Reprezentanții AUR au dezvăluit, în cadrul conferinței de joi, 15 februarie, și informații cu privire la obiectivele pe care partidul și le-a fixat în acest an electoral, în ceea ce privește alegerile locale.

”Sunt discuții pe care le-am avut în partid. Targetul fixat pe municipiu diferă de cel fixat pe județ. Deoarece mă ocup de municipiu, pot răspunde în această zonă. Este un target de 20%, mai mult decât rezonabil. Îmi doresc foarte mult să mă înșel și el să fie mult mai mare în urma alegerilor”, a dezvăluit Mihaela Stoiciuc, vicepreședinte al organizației județene AUR Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

astăzi, 14:57
42

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție des...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
83

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...

Momente de bucurie și spiritualitate creștin-ortodoxă alături de seniorii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 14:06
85

Acțiunea a avut loc ca urmare a declarării anului 2024, de către Sfântul Sinod, drept ”Anul omagial al îngrijirii bolnavilor și al doctorilor fără de arginți”, dar și &...