Mister sau joc politic la AUR Botoșani? De la ”nu s-a stabilit candidatul” la ”AUR are candidat!” (Video)

Conferința Alianței pentru Unirea Românilor Botoșani organizată joi, la sediul formațiunii politice, nu a lămurit nicicum modalitatea în care AUR își va mandata candidații la alegerile locale din acest an.

Mister sau joc politic la AUR Botoșani? De la ”nu s-a stabilit candidatul” la ”AUR are candidat!” (Video)

Inițial, Mihaela Stoiciuc, vicepreședinta organizației județene AUR Botoșani, a declarat ferm că, la nivel de municipiu reședință de județ, ”nu s-a stabilit candidatul la Primărie”.

Mai mult, spune Mihaela Stoiciuc, pe platforma online a partidului, ”oricine poate aplica pentru o funcție”. Urmează apoi ”o selecție, o triere, un interviu”.

În aceeași conferință de presă, însă, vicepreședinta organizației județene AUR a susținut, la fel de ferm, că în interiorul partidului sunt cunoscute numele celor care vor candida pe cele mai importante funcții.

”AUR are candidat, atât la Primăria Botoșani, cât și la Consiliul Județean. Nu i-am făcut publici, dar o vom face conform schemei programate în interiorul partidului. Acum nu e momentul. Există un program electoral al partidului, pe care noi îl respectăm. Am spus de fiecare dată că vom anunța acest lucru într-o conferință de presă”, a declarat Mihaela Stoiciuc, aceasta precizând totodată că, pentru stabilirea candidaților, ”nu au fost efectuate sondaje”.

”Când vom dezvălui candidații vom explica și care au fost criteriile”, a adăugat aceasta.

Target pentru alegeri

Reprezentanții AUR au dezvăluit, în cadrul conferinței de joi, 15 februarie, și informații cu privire la obiectivele pe care partidul și le-a fixat în acest an electoral, în ceea ce privește alegerile locale.

”Sunt discuții pe care le-am avut în partid. Targetul fixat pe municipiu diferă de cel fixat pe județ. Deoarece mă ocup de municipiu, pot răspunde în această zonă. Este un target de 20%, mai mult decât rezonabil. Îmi doresc foarte mult să mă înșel și el să fie mult mai mare în urma alegerilor”, a dezvăluit Mihaela Stoiciuc, vicepreședinte al organizației județene AUR Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
863

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
85

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
318

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...