Budăi declară război în coaliție: ”Dacă PNL vrea să arunce țara în criză, să iasă de la guvernare!”

PSD și PNL reiau vineri negocierile privind comasarea și strategia electorală pentru acest an, după eșecul de la ultimele discuții.

Budăi declară război în coaliție: ”Dacă PNL vrea să arunce țara în criză, să iasă de la guvernare!”

PSD nu a cerut niciodată o ședință a coaliției pentru a discuta despre comasarea alegerilor, declară la RFI deputatul social-democrat Marius Budăi. El critică PNL pentru că nu a cerut ședințe ale coaliției pentru a rezolva problemele agricultorilor și transportatorilor.

PSD și PNL reiau vineri negocierile privind comasarea și strategia electorală pentru acest an, după eșecul de la ultimele discuții. Cele două formațiuni au viziuni diferite, care au dus la apariția unor reacții contondente, mai mult sau mai puțin publice. Voci din PNL au amenințat chiar cu ruperea coaliției.

Într-o intervenție la rfi.ro, deputatul PSD Marius Budăi critică PNL, pentru că în loc să ceară ședințe ale coaliției pentru a rezolva problemele sociale, e interesat mai degrabă de comasarea alegerilor: ”Vreau să fie foarte clar, noi, PSD, nu am cerut nici o coaliție (ședință a coaliției-n.r.) pentru a discuta, nu negocia, măcar, pentru a discuta despre comasare. Și mai ales știți ce nu am văzut eu? Nu am văzut ca în perioada critică a discuțiilor cu transportatorii, cu agricultorii, cu alte sindicate, atunci când oamenii erau în stradă și-și strigau problemele, nu am văzut ca cineva din PNL să ceară coaliție. Nu am văzut ca PNL să ceară coaliție acum, să rezolvăm ce spun cei din Sănătate. Acum, când e vorba de pozițiile dumnealor, sunt extrem de interesați în a solicita ședințe de coaliție, peste ședințe de coaliție”.

Deputatul social-democrat spune că dacă PNL vrea să arunce țara în criză, să iasă de la guvernare: ”Din punctul meu de vedere și aici subliniez, din punctul meu de vedere, fără să reprezint de această dată punctul de vedere al PSD, în momentul în care a ieșit PNL de la guvernare, de fapt, a spus-o și premierul Ciolacu, își depune mandatul. Dacă își dorește PNL să arunce țara în criză, să iasă de la guvernare, nu-i o problemă. Noi am venit la guvernare ca să asigurăm stabilitate. Dacă dumnealor vor să arunce țara în haos, e alegerea dumnealor”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Momente de bucurie și spiritualitate creștin-ortodoxă alături de seniorii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 14:06
14

Acțiunea a avut loc ca urmare a declarării anului 2024, de către Sfântul Sinod, drept ”Anul omagial al îngrijirii bolnavilor și al doctorilor fără de arginți”, dar și &...

Drumarii sunt în doliu. S-a stins inginerul care a contribuit la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei! (Foto)

astăzi, 13:29
641

Cu doar o zi înainte de a împlini 80 de ani, s-a stins din viață ing. Paul Crăciunescu, fost director adjunct în cadrul DRDP Iași.Angajat în cadrul DRDP Iași în ...

Ambarcațiuni gonflabile și peste 30 de km de plase monofilament ridicate de polițiști după perchezițiile de dimineață! (Foto, Video)

astăzi, 13:07
137

Peste 30 de kilometri de plase monofilament confiscate de la persoane bănuite de braconaj piscicol.În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreu...