Mesajului ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, cu ocazia Târgului de la Popăuți: „Vă încurajăm pe toți să accesați cu încredere programele de sprijin pe care le derulăm” (video)

Mesajului ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, cu ocazia Târgului de la Popăuți: „Vă încurajăm pe toți să accesați cu încredere programele de sprijin pe care le derulăm” (video)

La deschiderea Târgului Expozițional de la Popăuți ar fi trebuit să își facă prezența și ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, însă acesta nu a putut fi prezent, deoarece a trebuit să ajungă la Satu Mare, la ediția cu numărul 64 a unui eveniment pe domeniul agricol, în Sâmbria Oilor. Mesajul acestuia a fost citit de senatorul Lucian Trufin.

Oficialul a spus că „sprijinirea crescătorilor de animale este și va rămâne o prioritate pentru ministerul agriculturii. Atât la nivelul județului Botoșani, cât și la București, la minister, cunosc cât de mari sunt provocările cărora trebuie să le faceți față în acest context complicat pe care dumneavoastră îl traversați  și cuvintele par prea puține pentru a exprima pe deplin respectul pe care vi-l purtăm. Spun asta mai ales că, anul acesta, Asociația crescătorilor de ovine a înțeles dificultățile cu care se confruntă alte sectoare de creștere a animalelor din cauza prețurilor mari la energie și au fost de acord ca sprijinul covid să fie oferit cu precădere sectoarelor creșterii bovinelor, suinelor și păsărilor. Este un gest de solidaritate pe care îl recunosc ca fiind un exemplu de buni români, care nu trebuie doar apreciat, ci și răsplătit”, a  declarat Adrian Chesnoiu.

Acesta a mai spus că, „la nivelul ministerului agriculturii se identifică noi forme de sprijin pe care să le punem în practică în a doua parte a anului, pe care le pregătim pentru sprijinirea sectorului de creștere a ovinelor și caprinelor. Vă încurajăm pe toți să accesați cu încredere programele de sprijin pe care le durăm. ”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
436

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1356

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
186

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...