Mesajului ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, cu ocazia Târgului de la Popăuți: „Vă încurajăm pe toți să accesați cu încredere programele de sprijin pe care le derulăm” (video)

Mesajului ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, cu ocazia Târgului de la Popăuți: „Vă încurajăm pe toți să accesați cu încredere programele de sprijin pe care le derulăm” (video)

La deschiderea Târgului Expozițional de la Popăuți ar fi trebuit să își facă prezența și ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, însă acesta nu a putut fi prezent, deoarece a trebuit să ajungă la Satu Mare, la ediția cu numărul 64 a unui eveniment pe domeniul agricol, în Sâmbria Oilor. Mesajul acestuia a fost citit de senatorul Lucian Trufin.

Oficialul a spus că „sprijinirea crescătorilor de animale este și va rămâne o prioritate pentru ministerul agriculturii. Atât la nivelul județului Botoșani, cât și la București, la minister, cunosc cât de mari sunt provocările cărora trebuie să le faceți față în acest context complicat pe care dumneavoastră îl traversați  și cuvintele par prea puține pentru a exprima pe deplin respectul pe care vi-l purtăm. Spun asta mai ales că, anul acesta, Asociația crescătorilor de ovine a înțeles dificultățile cu care se confruntă alte sectoare de creștere a animalelor din cauza prețurilor mari la energie și au fost de acord ca sprijinul covid să fie oferit cu precădere sectoarelor creșterii bovinelor, suinelor și păsărilor. Este un gest de solidaritate pe care îl recunosc ca fiind un exemplu de buni români, care nu trebuie doar apreciat, ci și răsplătit”, a  declarat Adrian Chesnoiu.

Acesta a mai spus că, „la nivelul ministerului agriculturii se identifică noi forme de sprijin pe care să le punem în practică în a doua parte a anului, pe care le pregătim pentru sprijinirea sectorului de creștere a ovinelor și caprinelor. Vă încurajăm pe toți să accesați cu încredere programele de sprijin pe care le durăm. ”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
785

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1295

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
511

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...