Liviu Toma, noul viceprimar al municipiului Botoșani: „În acest mandat îmi doresc foarte mult să avem realizări remarcabile”

Liviu Toma, noul viceprimar al municipiului Botoșani: „În acest mandat îmi doresc foarte mult să avem realizări remarcabile”

Noul viceprimar al municipiului Botoșani, Liviu Toma, a fost prezent în cadrul conferinței de sâmbătă susținută la sediul Pro România, alături de Mihaela Huncă, lidera Organizației Județene Pro România, Roxana Florentina Țurcanu, condidat Pro România la Senat dar și de Bogdan Dăscălescu, noul vicepreședinte al Consiliului județean.

Liviu Toma a ținut să mulțumească tuturor botoșănenilor care l-au susținut pentru a fi reprezentantul Pro România în Consiliul Local dar și noilor colegi consilieri care i-au acordat, în cadrul ședinței extraordinare de vineri, votul de încredere pentru a ocupa timp de patru ani funcția de viceprimar al municipiului Botoșani.

„Vreau să mulțumesc tuturor botoșănenilor care m-au votat pentru a fi reprezentantul Pro România în Consiliul Local Botoșani. Am să mulțumesc și tuturor consilierilor locali care ieri mi-au dat un vot de încredere pentru a fi unul dintre cei doi viceprimari ai  municipiului Botoșani în următorii patru ani. Mulțumesc în mod special și colegilor de la Pro România, în special doamnei deputat Mihaela Huncă, dar și colegilor de la Alde cu care facem o echipă minunată. În acest mandat îmi doresc foarte mult să avem realizări remarcabile dar eu cred că împreună cu colegii consilieri județeni, împreună cu parlamentarii pe care îi vom avea după 6 decembrie, să contribuim la îmbunătățirea calității vieții tuturor cetățenilor municipiului Botoșani”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Liviu Toma.

 

Spune-ne opinia ta