Liberalii botoșăneni încă nu sunt hotărâți pe cine vor susține la președinția centrală a partidului

Liberalii botoșăneni încă nu sunt hotărâți pe cine vor susține la președinția centrală a partidului

La finele săptămânii, actualul prim ministru Florin Câțu și a președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și-au anunțat candidatura la președinția Partidului Național Liberal.

Dacă unele organizații și-au exprimat fățiș susținerea către unul sau altul dintre candidați, la nivelul organizației județene PNL Botoșani, încă nu s-a decis pe mâna cui se va merge. În urmă cu ceva timp, președintele liberalilor botoșăneni, deputatul Costel Șoptică afirma că Ludovic Orban este susținut și favorit să continue la conducerea PNL, se pare că datele problemei s-au schimbat.

Am văzut și noi anunțurile de candidatură ale domnilor Ludovic Orban și al premierului Florin Câțu, dar deocamdată nu am luat o decizie. La nivelul organizației PNL Botoșani va avea loc o ședință și vom discuta pe cine vom susține, a declarat președintele organizației municipale PNL, consilierul județean, Viorel Iliuță.

Chiar dacă la prima vedere premierul Câțu pare favorit, la nivelul unor organizații se va decide ca fiecare membru delegat la Congresul PNL stabilit pentru luna septembrie, să voteze cum consideră de cuviință, în funcție de valoarea candidaților și recunoașterea valorii în interiorul partidului.

 

Spune-ne opinia ta